Najdi forum

Pozdravljeni.

V kolikor ima kdo izkušnjo s tem.. Zanima me, kako bi najlažje vzpostavila stik s stricem, ki ga nisem še nikoli srečala. Pred tridesetimi leti, ko me še ni bilo je odšel iz domačega kraja. Govori se, da je brezdomec v Ljubljani.

Rada bi ga samo enkrat v življenju srečala. Kako tako osebo najti?

Ne potrebujem nasvetov, če je to smiselno. Sama vem kaj želim. Se zavedam vsega kar to prinese. Gre za dobro premišljeno osebno željo. Zanima me samo, če ima kdo takšno izkušnjo s podobno zadevo.

Sigurno vešm kako je stricu ime. V Ljubljani je kar precej lokacij, kjer brezdomcem delijo kosila. Pred dvemi leti sem se odselila iz Ljubljane, pa ne vem ali so lokacije  še vedno na istih mestih ali so jih preselili kam drugam. Vem, da se zbirajo na Miklošičevi, tam kjer je kot en “trgovski center”, notri je garaža, prodajalna čevljev (mislim, da Alpina), casino itd V tej stavbi imajo prostore zraven knjigarne Feliks. Potem vem za lokacijo v podhodu iz Zvezda parka proti Maksimarketu (tam jim delijo kosila). Lokacij je ogromno.Torej moj predlog je tak, da greš na te lokacije in povprašaš ali ga kdo pozna in kje bi ga lahko našla. Te bodo že usmerili. Mogoče se lahko oglasiš tudi v prostorih revije Kralji ulice, mogoče tam vejo zanj

Največ podatkov o brezdomcih ima (ali vsaj bi moral imeti) Center za socialno delo. V Ljubljani, če stric živi v Ljubljani. Začni pri njih, zagotovo je v vsaj eni evidenci, če prejema brezplačno kosilo. Ne verjamem pa, da bo srečanje, če bo do njega sploh prišlo, takšno kot si ga predstavljaš ali želiš.  Pa gre res za strica, ni mogoče kdo še bližji?

New Report

Close