Najdi forum

Pozdravljeni vsi,

z mojo ženo sva poročena 10 let, in v vezi že 18 let. imava dva otroka, oba redne zaposlitve, …vse bi lahko rekel da je ok. Kot vsak par imava tudi midva vzpone in padce. Ženo že nekaj časa opazujem, da se nekaj dogaja z njo, čeprav nisem znal točno reči kaj. Telefon ima zaklenjen in nikoli tudi nisem gledal vanj, ker sem ji zaupal. Enkrat sem ga slučajno dobil odklenjenga in opazil, da si s sodelavcem dopisuje. Sicer nič kaj takega, ampak mu pa deva naklonjenost on pa njej pošilja privat zadeve in slike. Pisala mu je tudi v posebnih praznikih, … Istočano sem opazil, da ji še drugi sodelavci napišejo kakšen kompliment, eni celo malo preveč predrzni.
Da sem ji pogledal v telefon ji nisem povedal, sem jo pa večkrat po ovinkih vprašal kaj je s tem. Priznala je, da si je pisala s sodelavcem, ampak samo tako bežno, nič takega. Vem da ne govori resnice, ker kar sem prebral je čisto drugače, kot razlaga ona. Je pa priznala, da večkrat sporočila zbriše!? WTF? Zdi se mi, da skriva kar veliko.
Zdaj pa ne vem kaj naredim. Ali naj ji vse povem, kaj vem? Ima kdo kakšno izkušnjo?

Hvala 🙂

Tole bo težko za sprejeti.

Žena ima recimo temu “dvojno življenje”. Ali te vara tudi fizično ali ne, ta trenutek niti ni važno. Prvo, pozornost usmerja drugam, nekaj se dogaja, vsekakor pa je samo vprašanje časa, kdaj bo prišlo do neke specifične točke, ko ne bo več povratka(sej veš kaj naredi alkohol in službene zabave).

Kako lahko s tem živiš si ne morem predstavljati, bom pa rekel samo takole. Kakšna vrsta moškega si, nimam pojma, vem pa samo sledeče:

– da to stanje, ko veš, da se nekaj dogaja, obenem pa ne narediš ničesar, ni zdravo za tvoje mentalno stanje

– da ženi ne zaupaš več, pa mi povej v čemu je bistvo razmerja, če ni več zaupanja?

– da si verjetno jezen, da energije/pozornosti ne vlaga vate, ampak nekam drugam

– da žena do tebe nima spoštovanja, pa če je to težko slišati. Niti najmanj ga nima…

Lej, razumem, da ko imaš enkrat otroke in veliko izgubiti, si ne moreš več “privoščiti”, da popizdiš in narediš pizdarijo. Ampak na način kot je trenutno, samo tlačiš sebe dol in če misliš, da bodo šle misli ipd. stran, se motiš, samo še hujše bo. Razen, če si eden tistih, ki je v življenju navajen kasirati…

Lej, resnica je resnica in kar je prav je prav, kar pa narobe, pa narobe. Bodi moški v pravemu pomenu. Povej ji kaj si naredil, pa četudi si “prekršil zaupanje”, ter jo sooči s tem, kaj je naredila ona. Itak se bo upirala in lagala ko pes, ker sej to veš, da moški ne znamo lagati, ženske pa so pravi mojstri v temu. Ampak skratka spravi resnico iz nje ven, pa ni važno kakšna je. Potem pa soočenje s to gnido od sodelavca. Kar pejt tja in ga sooči…

Jest osebno, bi se sicer vsedel v avto, zapeljal k njej v službo, njega pretepel, njo pa fuknil iz bajte…

New Report

Close