Najdi forum

Dobivam se z enim moškim, ki mi je po dolgem času všeč. Na splošno deluje zelo preprost, rad ima naravo, kmetijstvo, čeprav doma nimajo kmetije, ampak pri njegovemu stricu kjer veliko pomaga. Sama sem tudi preprosta, prihajam iz vasi, zato me je to pri njem zelo pritegnilo. Ima pa na drugi strani tudi zelo drage hobije kot npr. jadranje. Zelo me je šokiral, ker me je na drugi zmenek peljal v zelo prestižno restavracijo, kjer je bil meni za enega 60 eur. Potem sva se parkrat videla na mojo pobudo in sva šla na sprehod v naravo, čisto preprosto. Potem pa me spet nekaj dni nazaj, ko sva se videla preseneti z zelo dragim parfumom v vrednosti 50 eur. Meni je to kar preveč, glede na to da sva se videla mogoče ene šestkrat, ne vem kaj naj si mislim o tem človeku. Punce ali imate izkušnje kaj s takimi? Mene je strah da ni nek kurbir, čeprav niti najmanj ne deluje takšen. Prebrala sem na spletu da ravno ženskarji kupujejo ženskam draga darila, da se tako opravičujejo za nezvestobo. Tega si res ne želim, ker že tako težko zaupam moškim. Je katera že takoj na začetku dobivala tako draga darila?

Ne kompliciraj in ne razmišljaj negativno.

Jest nisem nikdar varal, pa sem vedno vsako ki je bila tega vredna razvajal z marsičem in tega se dandanes sploh držim pri ženi. Če povem drugače, pač zaslužim precej nad povprečjem, jest osebno pa imam preproste hobije, niti ne maram dragih avtov, oblek ipd., denar mi ostaja od nekdaj… Recimo, ko sem še delal za plačo, sem vedno, ko sem dobil plačo prvo kupil nekaj za druge(da nisem dobre pozicije jinxal z nehvaležnostjo), zdaj ko imam svoj posel, pa ženi na random kupujem ali pripravim presenečenja na random vseskozi. Predvsem zato, da ji pokažem, da ni samoumevna(ne greva se pa npr. Valentinovega, 8.marca ipd.), kako misliš, da bi se počutil, če bi si ona mislila, da varam?

Glede na način razmišljanja ti lahko rečem samo, da mi je žal, da se ti je zgodilo, kar se je zgodilo in je uničilo upanje v normalne moške. Ampak ti potem, da jih je precej več, kot si misliš. Če ti povem čisto preprosto, kako prepoznaš normalnega: ima dolgoletne najboljše prijatelje, daje prednost drugim pred seboj, ter najpomembnejše ima načela katerih se drži(varajo tisti, ki nimajo načel, ali pa šibki).

Skratka, verjetno si mu všeč in ti pač s tem kaže, da misli resno. Če zasluži npr. 3 tisoč EUR / mesec, potem 50, ali 100 EUR zanj nič posebnega, ker ima vsak običajen stroškov za cca. 1000-1200 EUR na mesec, ostalo je samo presežek. Skratka, sprosti se, uživaj in mu daj priložnost.Edino tako boš videla kaj življenje ponuja. Lahko, da je pravi, lahko da ni. Ampak če ne probaš, ne boš vedla.

Have fun

 

Ta moški bi verjetno nekaj takoj hotel od tebe, to je ena možnost, druga možnost je, da je zelo radodaren,  ali pa da ima veliko denarja. Tudi jaz bi imela pomisleke glede dragih daril in bi mu to tudi povedala. Najboljše je, da se pogovorita, kaj pričakujeta eden od drugega. Je to resna zveza ali zgolj avantura.

New Report

Close