Brezplačen posvet: spanje, nespečnost in zdravje

Powered by:

Spanec pomembno vpliva na naše življenje, težave z njim pa prav tako. O motnjah spanja, o njihovih vplivih na zdravje in bolezni ter o nasvetih, kako se dobro naspati, bodo spregovorili strokovnjaki na brezplačnem digitalnem posvetu.

Digitalni posvet o motnjah spanja ter njihovem vplivu na razpoloženje, delovno sposobnost in aktivnost, bo v četrtek, 23. 3. 2023, ob 17. uri. Na njem bodo strokovnjaki iskali odgovore na vprašanje, kako se dobro naspati ter odgovorili na vprašanja udeležencev. Prijavljeni bodo prejeli darilo – posnetek Odpravite nespečnost in se zbudite polni energije.

Vabljeni, da se prijavite vsi, ki si želite izboljšati kakovost ali odpraviti motnje spanca.

Strokovnjaki

Na posvetu bodo z vami: prof. dr. Leja Dolenc Grošelj, dr. med., vodja oddelka za motnje spanja v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, prof. dr. Matej Černe, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani preučuje vpliv spanja na delo in delovanje in Anja Černe, dr. med., spec. družinske medicine.

O pomenu spanja pri napornem in pogosto nepredvidljivem urniku bo spregovoril David Zupančič, dr. med., specializant infektologije in avtor knjižne uspešnice Življenje v sivi coni. Kako spanje vpliva na rezultate v športu, bo pojasnila Dominika Čonč, članica ženske nogometne reprezentance.

Pogovor bo moderirala dr. Tina Košir.

Darilo za prijavljene

Po dogodku bodo prijavljeni prejeli posnetek, namenjen sprostitvi pred spanjem, odpravljanju nespečnosti, mirnemu in globokemu spanju. Posnetek si bodo lahko prenesli na svojo mobilno napravo in ga poslušali pred spanjem. Posebej za udeležence digitalnega posveta o spanju je posnetek Odpravite nespečnost in se zbudite polni energije pripravil dr. Aleksander Šinigoj, NLP Master trener, Mastermind Akademija

Prijavite se na ogled digitalnega posveta: Spanje, nespečnost in zdravje ZDAJ.

Spletni dogodek je brezplačen in se snema, da si ga boste lahko ogledali tudi kasneje. Postavljanje vprašanj in komentiranje v živo na dogodku ni možno. Vaša vprašanja bodo na posvetu zastavljena kot anonimna. 

Preberite tudi:

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
809
14.07.2024 ob 21:19
1,059
04.03.2024 ob 11:32
360
23.05.2024 ob 20:50
784
09.07.2024 ob 08:28
1,188
04.01.2023 ob 19:09
Preberi več

Več novic

New Report

Close