Boštjan Gabrič

Boštjan Gabrič

Boštjan Gabrič je ekonomist, podjetnik, ljubitelj živali, marketinga in digitalnega sveta.

Želja po ustvarjanju nečesa novega ga je spodbudila k temu, da je že med študijem uresničil podjetniško idejo in zasnoval Živalnik.si, prvi in edini oglasnik za živali v Sloveniji, kjer lahko uporabniki na enem mestu najdejo vse od oglasov za prodajo, nakup ali oddajo hišnih ljubljenčkov, do opreme, prehrane in storitev za njih.

K uresničitvi podjetniške ideje ga je vodila ljubezen do živali, predvsem do psov. Tudi sam je lastnik kosmatega in nagajivega štirinožnega lepotca, po imenu Gotti. Gre za kužka pasme Romanski vodni pes [Laggoto Romagnolo – Romagna Water Dog], ki predstavlja edino specificirano pasmo za iskanje tartufov. Pasma izvira iz Ravene v Italiji in je stara italijanska pasma vodnega prinašalca. Čeprav še danes išče tartufe, pa je lagotto romagnolo zaradi temperamenta in dlake, ki ne izpada, cenjen tudi kot družinski pes.

Boštjan je trenutno zaposlen in deluje na področju digitalnega ter vsebinskega marketinga. Svojo poklicno pot je začel na področju spletne trgovine, kjer je skrbel za optimizacijo uporabniške izkušnje in ostalih procesov. Enostavno uživa, ko bogati svoja lastna znanja in izkušnje.

Svoj prosti čas preživlja v krogu družine in prijateljev. Zelo rad se ukvarja s športom ter stremi k zdravemu načinu življenja.

Za nasvet ga lahko vprašate na forumu Domače živali in veterina.

New Report

Close