Najdi forum

Nezgoda v druzinskem hotelu

Pozdravljeni,

z druzino smo bivali v druzinskem hotelu v Rovinju. Na bazenu pa se mi je zgodila nezgoda, za katero nisem bila kriva. Ko sem hodila do bazena, sem kot obicajno, stopila na plasticne bele resetke, ki so ob bazenu in le-te, so se vdrle. Naj povem, da se je tonzgodilo tik ob otroskem toboganu. Nocem vedeti,kaj bi bilo, da bi se to storilo otroku.

Ob vdoru je moja noga sla do kolena globoko, ob tem so nastale poskodbe, ne le praske ali odrgnine, ampak tudi poskodba podkozja. Moz, ki je iz stroke, je videl, da je rana za sivati. Na bazenu ni bilo nobenega resevalca, gospa, ki je videla, kaj se je zgodilo, je stekla po pomoc, a pomoci od nikoder. Prisel je nek delavec, ki ni znal nic pomagati, se seta za prvo pomoc ni in ni prinesel. Potem je moz nekako le od njih dobil gazo in povoj. Klnihce od zaposlenih ni znal povedati, kje je urgenca, pomoci sploh niso nudili. Ker je bil vecer, smo se odlocili, da gremo kar do Izole. Z nama sta bila se 2 majhna otroka, stara 4 in 1 leto. Ob odhodu so nam nudilo 10% popust na noc, ki je tam nismo koristili, saj smo zaradi nezgode morali na urgenco. Moz se ni vec prepiral, saj sta bila oteoka ze zaspana, placal in smo sli. Kaj lahko storimo sedaj? Res se mi ne zdi profesionalno, kako so se obnasali in da so nam zaracunali, kar nismo niti mogli pokoristiti. Dobila sem namrec 4 sive na nogi.

 

Hvala za nasvet.

Spoštovana,

glede na opis škodnega dogodka ocenjujem, da ste v danem primeru upravičena do odškodnine za nepremoženjsko škodo. Za škodo odgovarja imetnik oziroma upravljalec bazena. Zahtevek morate torej vložiti proti njemu, če ima za tozadevne škode zavarovano odgovornost, pa tudi pri zavarovalnici.

Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravnorelevantnimi dejstvi, predstavljajo odgovori splošno informacijo v zvezi z zastavljenim vprašanjem. Za natančnejši odgovor je potreben pregled dokumentacije in osebni razgovor.

Lep pozdrav

Odvetnik Pavel Zajc

Kersnikova ulica 3

1000 Ljubljana

Gsm: +386 41 391 041

[email protected]

Odvetnik Pavel Zajc I Kersnikova ulica 3 I 1000 Ljubljana I Kontakt: Telefon: +386 1 433 05 58 Mobitel: +386 41 391 064 E-naslov: [email protected] I WWW: http://www.odvetnik-pavel-zajc.com

New Report

Close