Najdi forum

zakaj še vedno mislim nanj

skratka…imela sem kar nekaj ljubimcev že…ni bil samo sex, tudi prijateljstvo, kavice..marsikaj smo si zaupali..a slej ko prej, zaradi kakršnih koli razlogov..preselitev, spoznal drugo, ni želel več..blablabla ..se je pač zaključilo. Nekje dan dva sem malo mlela…in je šlo mimo…not big dear…idemo dalje……no, zadnji, trajal je ene 9 mesecev…me je brez razloga skenslal..oziroma napisal, da ima določene težave doma. Domnevam doma, z ženo, otroci…ne bi vedla. Skratka, ne javi se mi več, ne piše…konec je. Poklicala sem ga, me je blokiral.

Od tega je sedaj 3 mesece. Ajd, sem si rekla..get over it….pa nekako ne morem pozabit. Vsak dan znova me ima, da ga pokličem, mislim veliko na njega, pogrešam ga, ne vem zakaj…ne, nisem se zaljubila, sem 100% da ne, nikoli nisva govorila o kakem skupnem življenju, ni šans…pač srečanje, klepet, sex….ampak res…že 3 mesece zganjam safer…slabo spim, mislim na njega res pol dneva, kar neke stare slike mi hodijo pred očmi, ne morem ga spustiti..ne vem zakaj, zakaj tako dolgo…kaj bi bil lahko temu razlog? Ne morem ga spustiti iz rok…..prosim za iskrene komentarje, ostalih je ponavadi že itak preveč…..hvala

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Gospa, premalo ste zaposlena. Bo že drugi zasedel njegovo mesto, ko boste zopet pripravljena začeti nove afere. Samo sekirat se ne.

Gospa je iskala in našla. ujela se v kletko 🙂

Bla bla bla. Odrasla in samostojna in sedaj vsa presenečena da je čustveno noseča. Igrala se in sedaj dobila porcijo 🙂

Babka, saj nj nič. Pač prehlad. Bo prišel drugi in tretji pa peti 🙂 Babka saj ni nič, pač splav in čustvena kurja juhica. in potem bo vsak slabši kot ta. In vsak bo odnesel še kakšen del tebe. 🙂 pa potem? Zaprašeni jajčniki in polomljeno srce, kdo bo to hotel imet doma? Hladno staro babo brez ljubezni.

Srečno.

Torej.. Če ga ne morete spustiti iz rok.. Ga kličite nonstop.. Polnite mu moški ego.. Bolj vas bo zavračal, bolje se bo počutil.. On je narcis prve klase in se tega tudi zaveda.

3 mesece pravis 🤣🤣jst nje nemorem je izbiti iz glave 1 leto …..ha kaj pa to ce zelis da si vec napisema pisi na [email protected]

Roke stran od poročenega moškega! Ali bi rada razdrla družino? Te ne boli srce, da bi s tem prizadela njegovo ženo in mater njegovih otrok in nedolžne otroke! Si res nisi sposobna dobiti fanta, ki je nevezan in bi bil primeren zate?

Si predstavljaš, da bi se tebi kaj takega zgodilo v življenju? Se vidi, da si otročja, naivna in popolnoma nespametna!

Vzemi se v roke in pamet v glavo, življenje pa drsi mimo tebe in nekega dne boš po svoji neumnosti ostala sama in zagrenjena!

Strinjam se sa metkom 10mm. Táko te skensla samo nárccis prve klasse. I takvih tipov ímela si baš puno. Nije i to normalno da se igraś sa psihopatima ovakije fizićke picckarije a u svom mišleniju si kao u profitu. Nisi. Si u bánkrotu fizićko i emocionalno.

New Report

Close