Adventni koledar: Nasveti za varne in brezskrbne praznike

Oglasno sporočilo , 27. december 2022
Novice
Powered by:
Foto: Zavarovalnica Triglav

December je čas za druženje, zabave in sprostitev v krogu najbližjih. Marsikdo tako zadnje dni leta izkoristi za krajše potovanje, smučanje ali počitek doma. Ne glede na to, kaj imate za letošnje praznike v načrtu vi, poskrbite, da boste leto 2022 zaključili varno.

Pri tem vam lahko pomaga 24 adventnih nasvetov, ki so jih zbrali na portalu Vse bo redu.

Greste na izlet?

Načrtujete izlet z avtomobilom? Preden se odpravite na pot, poskrbite, da je vaše vozilo ustrezno vzdrževano, da ima vso nujno zimsko opremo, vselej pa imejte v avtu kakšne rokavice, odejo ali toplo oblačilo. Če obtičite na cesti, boste lažje počakali na prihod asistence, če vam bo toplo in udobno.

Vas ne bo doma?

Se za praznike odpravljate na potovanje ali smučanje in vas dlje časa ne bo doma? Pred odhodom si vzemite nekaj časa za pregled doma in njegove okolice. Zaprite in zaklenite vsa vrata, pospravite dvorišče (vrednejše predmete pospravite v zaklenjen prostor), in se s sosedi, ki jih zaupate, dogovorite, da vsake toliko preverijo, če je z vašim domom vse v redu. Tako boste vlomilcem, ki so med prazniki še bolj dejavni, otežili delo in jih odvrnili od tega, da bi si za tarčo izbrali vaš dom. Da pa vam res ne bo treba skrbeti, kako varen je vaš dom, ko vas ni, pred odhodom svoj dom tudi dobro zavarujte.

V nadaljevanju pa preverite še ostale nasvete za varne in brezskrbne praznike.>>

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,496
30.03.2024 ob 10:27
297,958
05.10.2024 ob 16:19
113,047
05.10.2024 ob 17:10
Preberi več

Več novic

New Report

Close