Najdi forum

Ženske in njihove mačke kot zdravilo anksioznosti. Če je ženska anksiozna nima ljubezni, zapomnite si to. Vse mi jamrate kako ni normalnih odraslih moških. Kako je vse narobe če ni sekz dober, če ni plače, kako ne morete če 2x preveč pokliče svojo mamo. Kaj pa ve pa vaš smrad po konzervah? Mrtve miši po stopnicah? Uši in bolhe? Smrdljiv gobček ko se liže po genitalijah? “Mačka je zelo čista žival”. Ja ŠD strinjam medtem ko lastnik čisti za njim/njo po kolenih.

Nikoli več ženske z mačko. Probam se fokusirat na sekz, maček nori. Vse smrdi po mačji scanici, dlake povsod. Ob 3h zjutraj naju zbudi in zasmrdi po svežem mačjem dreku. Gospodično ne moti, pravi da je navajena na vonj dreka v spalnici. Dlake na obleki, na srajci, hoče se igrat z čevlji in aktovko. Prisežem da sem zjutraj zasmrdel samemu sebi v avtu po mačji scanici. Na zahtevo naj ga zapre se zmula lastnica, da tako pa ne. Muci buci bu. Tamali mjavka ko zmešan in rabi biti zraven. Zraven ko ščijem, zraven ko serjem, zraven ko jem. Spi kjer hoče. Je po urniku ki mi ni znan. Hoče na sprehod. Pleza po pultu. Kakoršenkoli ostanek hrane bo hotel jest. Liže posode. Pade v wc školjko. Itd.

Se vi sploh zavedate da preferirate nadležno žival ki joka kot 5 dni star otrok, prej kot moškega? Nikoli več. Vidim na yutube da se tudi mačka da zdresirst. Predvsem je pa lahko zunaj? Ne. Maček je ogledalo njene disorganizirane osebnosti. Jok odpade. Da ne omenjam žensk z psom. 180 stopinj in adijooooooooo.

New Report

Close