Najdi forum

Koliko za tvojo podrejenost?

Gospodična, koliko hočeš na mesec, da nehaš flancat o feminizmu, vzameš prstan, poroko daš 3 otroke in mirno družinsko življenje?

Vsaka ima ceno. Tu smo da se pogajamo. Vsaka želi biti žena in sproščena mamica ne pa naduvana karieristka.

Težko boš podredil feministke z denarjem, ti ga bodo nekam zatlačile.

Že naslov je tak, da za nobeno ceno. In ni nujno, da smo karieristke, jaz v takem primeru raje pod mostom spim. Podrejenost? Sigurno ne.

Ona je raje brezdomka pod mostom kot da bi bila žena/mati/gospodinja. Zanimivo.

 

Upam si trditi, da bi večina žensk bila raje žena/mati/gospodinja kot karieristka, a ne kar nekomu, ki misli, da mu ena pripada, ker je pač dedec. Marsikatera vidi pri svoji mami, kaj si je nakopala s takim življenjem in tega nočejo. Včasih so ženske veliko potrpele, taka so bila cerkvena in družbena pravila, danes jim to ne pride na pamet, da bi same skrbele za dom in otroke, medtem ko bi ga mož sral naokrog. Ob dobrem možu, partnerju, družinskem očetu pa so z veseljem žena/mati/gospodinja. Ženska se mora počutiti varno in ob večini današnjih moških se ne. To ni nekaj, v kar se ženska na komando prisili, to je globok notranji občutek, ki ga ob moškem začuti ali pa ne. Zahvalite se vašim očetom, ki vas niso znali naučiti kaj pomeni biti dober mož in oče.

Urban Urbanc pa še kar samski 🙁 očitno tudi feminiziran samček ni to to da bi prebujal “občutke”

Ne vem, ali se namenoma delate bedake ali vam osnovne stvari res niso jasne? Nobena ženska, ki si želi postati dobra žena in mati, ne bo izbrala zagrenjenca, ki se ves čas samo pritožuje, posmehuje, žali. Taka ženska bo izbrala moškega, ki je tudi kot samski vse tisto, kar naj bi bil dober partner.

TRR in mesečni trajnik. O kakšnem znesku govorimo? Ni nas veliko ki lahko damo. 1045,50 neto plus prevoz? Bo okay? Praznične ure plus 150eur na uro za seggs?

Delaš gospodinjstvo, narediš otročka, cez 10 let ločitev in pol hiše plus vmes narediš faks? Seks 2x na teden razen med nosečnostjo po želji. V čem je problem gospa Szabinna? Zakaj se upirate?  Raje se začnite pogajati. Lahko tudi nadomestno mamico ampak potem predpogodba pogodba. Zmenjeno?

New Report

Close