Najdi forum

Ženske in njihova občutljivost

Na kratko.

Delam in potrebujem počitek. Zato je stanovanje in zato je zivljenje da imam nekaj od tega. Ženska ne razume in kvaka pozno v noč po telefonu. Okay je šla v dnevno. Sedaj je pa privlekla mladega mucka v stanovanje.

Sem ji razložil, puca naj sama. Smrdi po iztrebkih in itak ni spucano. Kreg vsak dan. Muci muci muci. Slike po instagramu kot kakšna najstnica, narejeno ni nič.

V glavnem ne morem spati že par dni. Maček razgraja in nori cele noči. Saj je vredu ampak jaz tako ne morem. Vedno sem spal v redu, z tem mačkom pa komaj 2 uri na noč. Premakne in pretakne vsako stvar. Če ga zaprem nori. Mijavka in zahteva pozornost.

Rezultat? Dal sem mu malo uspavalih zdrobljenih tablet zvečer po briketih. Spi kot ubit 12 ur. Jaz imam mir in draga je zadovoljna.

Bistvo? Ženske ste totalno občutljive na neko žival, briga vas za odraslega moškega. Ni šans da ji povem da je maček zadrogiran, ker bo norela še ona. Bistvo je da je moški potrošen material. Nimam izgovora, denar mora biti na mizi. Briga šefa moj izgovor. Briga dragico važno da ima svoje slikice.

A vi razumete kaj je žival kaj pa človek? Kdo ima prednost? Dovolj imam tega moraliziranja in norenja za neke pravice. Vsak dan tablete in to je to.

 

Gospod, če niste vi genij potem ni nihče. Vse ste napisali popolno in dejansko nimam kaj dodati, super.

Samo tako naprej, če bo pa draga še kaj jambrala umešajte še njej nekaj uspaval naj spita z mačkonom skupaj, vi pa si čiste duše nalijte deci rujnega ter zavrtite kakega Mozarta med tem, ko ostala ekipa lepo pančka.

Enkrat se živi!

Bolje, da se kastriraš in nimaš otrok. Ker potem boš, ubrisan kot si, dal tudi dojenčku uspavala, da ponoči ne bo kričal.

Ena pillula na dan prežene zdravnika stran. 😇

Kaksen clovek si ? obupen,brez custev in morale…,ubogi macek na uspavalah zadrogiran,tebi bo dala vsak dan mocna uspavala pa ga nebi več slisal praskat.

 

Sej ne da vsi komentarji žensk samo potrjujejo napisano, da vas baš briga za tipe….

P.S. Legenda

New Report

Close