Najdi forum

Neskončno sem ga ljubila in mislim da ga vedno bom. Moja največja napaka v življenju ker sem ga pustila zaradi nekaj napak ki jih je naredil. Sedaj je on neizmerno srečen z drugo meni se pa trga srce. Ne neha me boleti, ne morem nehati misliti na to kako lepo se imata, kako zelo sta srečna. On me prezira, zato vem da ni možnosti da bi bila kdaj še skupaj. Meni pa je tako žal ker sem uničila tisto pravljico ki sva jo imela. Kaj naj naredim, da neha boleti? Malo pomaga če sem v družbi vendar samo za kratek čas. Ne morem dobiti boljšega, ker sem šele sedaj spoznala, da je bil on zame tisti pravi. Neskončno boli ko veš da ni več možnosti v življenju da sva še kdaj skupaj in neskončno boli ker on sedaj to pravljico živi z drugo. Je kdo kdaj doživel podobno in kako ste se rešili? Kje je rešitev, da neha boleti? Zakaj se to meni dogaja? Kako se rešiti, kje je zdravilo za takšno bolečino?

ne razumem.

On je delal napake ampak on te prezira? Kako gre to skupaj?

On srečen z drugo? Ti pa zasleduješe Na socialnih omrezjih? nehaj.

Kakšna je situacija? No contact?

Deluje mi kot narcis/borderline. Ljubezenske pravljice ne obstajajo. Prva novica je, verjetno ne boš nikoli več tako ljubila. Druga novica je, nisi umrla in greš naprej.

Obstaja samo toksična topla odeja ki ti da neko zadetost. Če sta šla narazen potem že ni bilo tako pravljično. Treba bo dati fokus nase in svojo prihodnost.

Pomojem moraš ti najprej poskrbeti zase. Žalovati ta razhod in potem začeti postopek individualizacije. Večina nas v Sloveniji o tem nima pojma. Treba bo na terapijo. To je novi val in teža nove generacije. Starši nam tega niso bili sposobni dati. Večina staršev ima najraje da so otroci doma in nesposobni in nezreli.

Celotna “romantična ljubezen” je ena ogromna farsa in psihoza zahodne civilizacije. Neki piedestal “the one” in podobne šalamudrije.

Priporočam letalo v Avstralijo, kolidž, menjavo časovnega pasu in klime. Sploh sončno podnebje naredi svoje. Težko je biti depresiven  Španiji ali Avstraliji. Kompleten “uproot” iz trenutne službe in družbe in hajka. Če ne zdaj, gdaj pa.

A sem jaz edini poslušal v srednji šoli al kaj je zdaj to za en hudič da folk ne razume osnove več?

Ženske ste 150 let prepozne s to emancipacijo in pravljicami. Gdo je gospod Prešeren? Striček na 1000 SIT in nek brezvezen striček na 2 Eur je njegova pesmica.

On pa poezija pa fletne pesmice?

Ne. Ni poslušala v šoli in ni vedela kaj dela. Zdej pa jok in stok. To ste babe hotle, to imate. 150 let staro foro zdej pa jok po forumu. Napiši pesem pa pejd v samostan.

Po forumu je treba vprašat medtem, ko imamo cele sonetne vence in bolečino in celo zgodovinski ep Krst pri Savici in podobno. On je ustvaril ne samo pesem, ampak psihozo dolgo celo odraslo dobo – romantično življenje, kjer je pisal o neki idealni, poročeni ženski Juliji v nedogled hkrati pa poročil drugo žensko in imel otroke. A me razumete kaj je to romantika?

Ni poti nazaj. Idel je ideal. Tu ni nič več za odkriti. Idealizacija druge osebe je nevarna stvar, sploh če jo gojiš in napoveduješ večnost, neminljivost in tako naprej. In gdo obožuje “biti ideal”? Kdo ustvari “psihozo v dvoje”? Narcis.

Še dve taki besedi pa bo edina možnost samostan do konca življenja. Ne se hecat z temi psihozami v obliki “moški mojega življenja” in podobne. Gdo sploh jemlje take besede zares? Kdo to sploh verjame? Besede so poceni, potem je pa treba to živet pa vsi beg v ločitev in “ni nama šlo”.

“Pillow talk”, “post nut clarity” etc. Dejte se mal zresnit no a boste babe metale stran svoja čustva tem brezveznim tipom potem pa hotle dajat to svoje razbito srce normalnemu. A je to fer?

Nič ni bil on tisti pravi. Pa nič ni bil najboljši. A lahko nehamo s tem?

A je 7 milijard ljudi ali jih ni? In ravno en iz Spodnjega Dupleka bo ideal? Mislim, ste pa prtegnjeni vsi skupej. Človeška vrsta bi že zdavnaj izumrla če bi to blo res.

Biološka resnica- vsak tip ti lahko naredi otroka.

Sociološka resnica – ne bo vsak otrok uspešen.

Krompir za 50 centov pa narediš 1 kilo hranljivega kosila v obliki pireja. Ne. Ne bo ona kuhala, ni dost dober ker živi doma pa ima mejbi minimalca pa vozi škodo. Ona hoče “piščančka nuggets”, “newyorški cheesecake” pa “belo kavo” za 3 evre. Kosilo za 11eurov. 31 dni na mesec x 11eur? Plus ogrevanje, elektrika, vinjeta, avto, darila za bratrance, veterinar za mačka, osnove itd.

A ti res ni jasno? Zakaj te je razvajal in vozil na kosila? Ker je to vse kar je delal. Vse ostalo je odvrgel iz življenja. Kakšen človek je to? Gdo tako dela?

A je tebi gdaj padlo na pamet da se svet ne vrti okrog ljubezni? Da je treba še kaj dat od sebe kot hodit na tortico pa srat roza drek? Da mejbi je bil tip zanič sociološko? Da ni znal imet odnosa z nikomer? Varal? Lagal?

Narcis te je potrolal do fundamenta zdej pa jok in stok.

V službi si podrta, za družino nefunkcionalna, za naslednjega tipa totalno razsuta. Kje ti je odgovornost? Malo samo spoštovanja? Ne. Ona idealizira dalje imaginarnega pacienta.

New Report

Close