Novo v kinu: Kung fu tačke

Oglasno sporočilo , 17. oktober 2022
Novice
Powered by:
Foto: Karantanija Cinemas

Minuli konec tedna je na velika platna prišla animirana pustolovščina za vso družino z naslovom Kung fu tačke. Zgodba spremlja priljubljenega psa Hanka, polnega sanj o tem, da bi postal samuraj, potem ko odpravi iskat svojo usodo.

V slovenskih kinematografih je na ogled sinhronizirana različica, svoje glasove pa so glavnim junakom posodili Marko Žerjal, Primož Pirnat, Matevž Mueller, Iztok Valič, Leni Buh, Saša Pavlin Stošić, Alenka Tetičković, Boris Car, Martin Adam Stevens, Štefan Kušar, Martin Jelovšek in drugi.

Premiera animirane akcijske komedije je bila minulo nedeljo, 16. oktobra, v Cineplexx Ljubljana Rudnik, od nedelje dalje pa je risanka na ogled v vseh večjih kinocentrih po državi. Na rednem sporedu bo pustolovščina od četrtka, 20. oktobra dalje.

Spodaj si oglejte napovednik animirane akcijske komedije KUNG FU TAČKE:

O zgodbi

Hank je ljubek pes, ki ima velike sanje o tem, da bi postal veliki samuraj. Na njegovo nesrečo pa se na poti, da najde svojo usodo, znajde v čudnem in neprijaznem mestu Kakamucho. Tam pa precej izstopa, saj je pes, vsi preostali meščani pa so mačke, ki resnično ne marajo psov.

Ker si Hank obupano želi ugajati meščanom, nevede postane del načrta podlega in narcisoidnega Ika Chuja, da se v mestu znebi vseh prebivalcev. Da bi zavladal svetu (oziroma bolj mestu), je pred Ikom le ena majhna ovira, njegov zlobni načrt pa je pretentati Hanka, da mu pomaga, da za vedno prežene meščane.

Hankove sanje pa si delita tudi Jimbo, ki je bil nekoč mogočni samuraj in Emiko, živahna mucka. Ta neusklajena trojica se bo skupaj podala na potovanje, na katerem bodo premagovali predsodke in spoznali pravi pomen prijateljstva.

Animirano komedijo so režirali Rob Minkoff, Mark Koetsier in Chris Bailey, pod scenarij sta se podpisala Ed Stone in Nate Hopper, družinska avantura pa je nastala po navdihu brezčasne klasike Mela Brooksa Vroča sedla (Blazing Saddles). Svoje glasove so glavnim likom posodili igralci Michael Cera, Samuel L. Jackson, Ricky Gervais, Mel Brooks, Michelle Yeoh, Djimon Hounsou, Aasif Mandvi, Gabriel Iglesias, Cathy Shim, Kylie Kuioka, George Takei in drugi.

IGRALSKA ZASEDBA: Michael Cera, Samuel L. Jackson, Ricky Gervais, Michelle Yeoh, Djimon Hounsou, Mel Brooks, Aasif Mandvi, Gabriel Iglesias, Cathy Shim, Kylie Kuioka, George Takei
SLOVENSKI GLASOVI: Marko Žerjal, Primož Pirnat, Matevž Mueller, Iztok Valič, Leni Buh, Saša Pavlin Stošić, Alenka Tetičković, Boris Car, Martin Adam Stevens, Štefan Kušar, Martin Jelovšek, Žiga Bunič, Uroš Buh, Gregor Lavtar, Izabela Jelovšek, Lan Zupančič, Matic Hrabar, Mika Umer Windschnurer, Nina Hribernik, Pia Škulj, Igor Potočnik, Martin Jelovšek, Gal Butenko Černe, Ana Trnavčević

REŽIJA: Rob Minkoff, Mark Koetsier, Chris Bailey

SCENARIJ: Ed Stone in Nate Hopper

PRODUCENTI: Rob Minkoff, Adam Nagle, Peter Nagle, Guy Collins, Mel Brooks, Yair Landau, Susan Purcell



Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 18:28
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close