Loaferke so letošnja modna zapoved – preverite izbor najlepših za to jesen!

Oglasno sporočilo , 19. september 2022
Novice
Powered by:
Foto: Deichmann

Nekaj zagotovo drži – to jesen boste povsod opažale loaferke.

Ti neskončno elegantni čevlji rešujejo skorajda vsak stajling in mu vdihnejo svežino ter inspiracijo! Če do tega trenutka še niste bile prepričane, da jih potrebujete tudi ve, vas bo naš izbor najlepših loaferk po zelo pristopnih cenah iz Deichmanna prepričal, da to jesen potrebujete vsaj en par!

Retro obutev, ki jo obožujemo že vrsto let, prihaja na police trgovin v zares čudovitih raznovrstnih variantah. Nam so bili zlasti zanimivi modeli v črnih in peščenih odtenkih in takoj smo jih v mislih vključili v številne kombinacije, v katerih boste zagotovo opažene!

Klasično in elegantno

Naj vam bodo kombinacije črnih in rjavkastih odtenkov loaferk v poseben navdih pri izbiranju jesenskih stajlingov. Popolna paleta jesenskih barv se čudovito vključuje v poslovne, pa tudi vsakodnevne kombinacije in vedno izgleda zelo prefinjeno.

Črne loaferke so glavne zvezde takšnih stajlingov in ne bi smele manjkati v vaši omari! Zlati detajli bodo nadgradili vsako kombinacijo, če pa vam slučajno zlat odtenek ni všeč, pa tudi ne skrbite, saj vas v Deichmannu čaka velik izbor loaferk z detajli v drugih barvah. Od lakastih modelov, usnjenih ali modelov iz brušenega usnja, modelov z debelejšim podplatom ali pa čisto klasični modeli s sprednjim delom v obliki kvadrata. Pri takšni izbiri bo problem vzeti samo ene!

Foto: Deichmann

Belo in peščeno

Čevlje v črnih odtenkih potrebujete v vsakem letnem času, zgodnja jesen pa je popolna prilika, da svojo priložnost dobijo tudi druge ali celo malo bolj nenavadne nianse. Na policah Deichmanna boste našli loaferke v različnih niansah peščene in bele, odlično bodo popestrile vsako kombinacijo s krili, oblekami ali hlače krajšega kroja. Če zraven dodate še simpatične nogavice ali najlonke, bodo loaferke vaš stajling nadgradile v pravo modno poslastico. Bele loaferke boste rade nosile, ko boste svojemu stajlingu želele pridati malo romantičnega, skorajda „šolarskega“ pridiha, ali kot zamenjavo za bele superge v kombinaciji z jeansom in potiskano majico.

Foto: Deichmann

Odkrijte možnosti kombiniranja številnih modelov loaferk iz obstoječe ali nove jesenske kolekcije. Ponudbo lahko preverite na spletni strani Deichmann, vabljene pa tudi v vse poslovalnice Deichmann v Sloveniji.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 14:05
113,026
16.07.2024 ob 08:50
Preberi več

Več novic

New Report

Close