Najdi forum

Moški in ženske – partnerstva

Najprej malo uvodne besede: Spremljam kar nekaj forumov in na vsakem zasledim teme, kako se moški pritožujejo nad ženskami, kako se ženske pritožujejo nad moškimi, kje spoznati moškega, kje spoznati žensko itd. Ker videvam toliko podobnih tem na številnih forumih, zgleda, kot da imamo eni in drugi problem. Da bi bolj razumeli moške in ženske potrebe/pričakovanja, smo z ekipo pripravili eno kratko anketo na temo partnerstva, resnih zvez in spolnosti – vzelo vam bo max 5 minut časa. Prosimo za odkritost in pri odgovorih ne lažete ali pretiravate. Odgovarjate anonimno, vaši odgovori pa bodo pomagali pri nadaljnji statistiki. Zaželjeno je, da ste stari vsaj 18 let in niste isto-spolno usmerjeni. Povezava do ankete: http://discover.stipanovic.si/

Vsem, ki ste si vzeli čas in odgovorili na vsa vprašanja, se lepo zahvaljujemo. V zameno vam kasneje postrežemo z rezultati.

 

Veš zakaj ne bom odgovarjal na tvoja vprašanja?

Odgovori bi naj pomagali pri nadaljnji statistiki kot pišeš. Za katero statistiko pa gre? Če je vprašalnik namenjen že nadaljnji? Za koga opravljaš ta statistična vprašanja? In komu jih boš posredoval?

Še najbolj me moti, tvoj “nick name” “exploler855”. Kaj te ni toliko v hlačah, da bi se predstavil in povedal svoje pravo ime, kje si zaposlen, koliko si star.

Zahtevaš odkritost pri odgovorih, sam pa ostajaš anonimen. Že kar nekaj anket sem izpolnil, običajno študent/ka napiše ime in čemu je anketa namenjena. Običajno diplomski nalogi. Vendar, bistvo vsega je, da vem komu in zakaj odgovarjam.

In iskreno upam, da ti nihče ne bo posredoval svojih osebnih in intimnih podatkov. In ne bluzi o anonimnosti. Veš koliko časa potrebujem, da odkrijem tvoj IP. Kdo pa stoji za tem je pa tudi stvar nekaj minut, ali pa morda ene ure.

Pozdravljen. Dodatna razlaga: Vprašanja v anketi sem sestavila študentka 3. letnika na FDV. moja starost je 22 let, imena in priimka nisem navajala, ker bi se morala izpolnjevati v tiskani obliki – torej malo goljufam pri predmetu. Sicer pa tudi nikogar v anketi ne sprašujem po imenu, priimku ali kakšnemu drugemu osebnemu podatku. Zakaj navajam ekipo? Ker sta mi kolegica in kolega pomagala z objavo na spletni strani. Sama se na te stvari ne spoznam. Odgovori bodo uporabljeni za seminarsko nalogo, v zameno (ker moram tako in tako izdelat grafe, prikazat statistiko), lahko rezultate nalepim tudi vam – iz odgovorov se namreč ne vidi, kdo je kako odgovarjal – vidim samo odgovore iz katerih potem lahko računam povprečje, mediano itd. Lp, Simona.

Zdravo Simona,

če prav razumem si avtorica 508 in explorer855. Pa malo dvomim v tvojo izjavo, da potrebuješ dva za pomoč za objavo ankete. Običajno tvoja generacija to obvlada z levo roko, kot se reče.

Pa še nekaj. Nič na spletu ni anonimno. Vse kar se objavi gre skozi filtre. Saj poznaš n. pr. Google translate. Mi verjameš, da je ta verzija, ki jo midva uporabljava v resnici že davno zastarela vojaška tehnologija. Saj če bi imel več časa in če bi se mi dalo (tako se reče, če nekomu do nečesa ni) bi ti o tem kaj več napisal. Mogoče ti bom. Do takrat pa se lepo imej in uživaj.

Hej, spet jaz – avtorica. Moja generacija kakor tudi starejše to obvlada, pa tudi ne obvlada – odvisno, koga boš vprašal. Poznaš spletno stran mojaanketa.si? Tam je število vprašanj omejeno na 10. Jaz jih imam čez 20, zato sem rabila drugačno rešitev. Kolegica ima spletno stran in sem se obrnila na njo, če mi lahko pomaga izdelati lastno anketo. Pa je rekla, da ima samo spletno stran, ki pa jo je izdelal najin skupni prijatelj. Zaključek: Ta najin prijatelj je sprogramiral anketo in jo objavil na spletni strani od kolegice. Torej sta mi na nek način pomagala 2. Menda so spletne strani plačljive? O tem boš verjetno ti več vedel. Jaz se stroškom želim izogniti oziroma raje za pomoč plačam kolegici kot pa neki firmi. Ja, vem tudi, da se na internetu vse da odkriti in ni anonimnosti. najbrš pa to ne zna vsak. Jaz se naprimer na računalništvo spoznam bolj malo, kakšnemu računalničarju pa najbrš nebo problem dobiti informacij.

Drugače pa bo anketa aktiva samo še čez vikend. V ponedeljek obvestim prijatelja, da jo umakne dol. Bo dovolj glasov za seminarsko. Še enkrat hvala.

New Report

Close