Najdi forum

Presenečate me vedno znova kako malo ste se naučili. Trpite in se sprašujete zakaj. Vse te vaše depresije in anksioznosti in panike. Vaša varanja in problemčki ali vas ima še vedno rad. Pa ne veste kako bi sami z sabo. Bo treba novo trajno pa novo lajno. Ta vaša praznina pa še kar z trmo naprej.

Vir vsega trpljenja je posesivno oklepanje. Prej ko si boste priznali svojo lastno nemoč prej boste osvobojeni.

Mož ni vaš, ste samo na vrsti. Ob smrti bosta ločena in v prah gresta nazaj, vsak v svojo luknjo.

Žena ni vaša, ste samo na vrsti da ji delate družbo, niste prvi niti zadnji ljubimec.

Otroci niso vaša last.

Zemlja ni vaša last.

V prometni izkaznici piše da je avto vaš. Ampak v končni fazi ta avto razpada pred vašimi očmi. Ste samo trenutni lastnik. Pride dan ko bo ta stvar uničena.

Zamislite se kar vam govorim. Matrica se je razvila, svet je poln nekih motenj ampak resnica ostaja. Na koncu vas čaka mokra črviva luknja in meso, in vaša rit in nos in tič bodo izginili. In zrasla bo rožica.

Dragi Čarli, oprostite, pri najboljši volji ne morem razumeti kaj sploh želite povedati. Za moj okus, nekoliko zmedeni pisanje.

Kar posplošite in ugotovite, da trpimo, da se nismo tako rekoč ničesar naučili. Jaz ne trpim. Pa tudi veliko sem se naučil. Strinjam se z vami, da mož, žena otrok niso moja last. Zemlja, če mislite tisti košček zemljišča na katerem stoji hiša, pa je. Tudi avto je. Moram vas razočarati, ta moj avto nič ne razpada pred mojimi očmi. Seveda bo avto nekega dne neuporaben. Samo, Čarli vi mešate različne pojme in dobrine. Potrošni material, kot je avto, uporabljam, da mi olajša delo, da ne trpim. Ko bo avto neuporaben, ga bom prodal, mogoče še prej, potem pa res ne bo več moja last.

Glede svoje nemoči pa vas bom malo razočaral. Nimam kaj priznati. Ne čutim se niti najmanj nemočnega.

Malo vam zamerim, dragi gospod Čarli, ker tako povprek, torej tudi mene, obtožujete, kako varam. Koga pa bi naj varal, jaz nikogar ne varam.

Glede depresij, anksioznosti, panike, pa bi, brez zamere, vam nastavil ogledalo. Morda boste kaj opazili v njem. Morda, ali pa tudi ne.

Praznina v meni? Od kod pa vam ta podatek? Zagotavljam vam, da je pri meni ravno nasprotno od tega, kar bi pripisujete kar vsem.

Malo črnogledo ste zaključili svoje pisanje. Gotovo se je občasno potrebno zamisliti. Kaj če bi se , tako za začetek, zamislili kar vi sami. O vsem kar ste napisali.

Napisali ste, citiram: “in vaša rit in nos in tič bodo izginili. In zrasla bo rožica” konec citata.  Tisto zadnje, kar bo izginilo, velja tudi za ženske?

Pa lepo pozdravljeni gospod Čarli in veliko zdravja vam želim.

Ja gospod Čarli dejansko želite povedati nekaj, kar je delno verjetno širši populaciji samoumevno🤔.. Zato Vam predlagam, da se strastno ljubite z partnerko, dokler se tale Vaša napisana napoved ne obrne do konca ter ne tratite časa po forumih za dokaj nesmiselne teorije, ki so, kot sem omenil, jasne.

Vse lepo.

New Report

Close