Najdi forum

Zenska imela veliko spolnih partnerjev

Sem locen postaven moski ki bom kmalu dopolnil petdeset let.

Pred nekaj meseci sem spoznal zensko mlajso ki je imela veliko spolnih partnerjev.

Med njimi.je imela africane ,evropejce seveda pa tudi prebivalce Slovenije

Priznala in zaupala mi je veliko stvari nad katerimi sem bil enostavno presenecen po drugi strani pa zgrozen nad njenimi dejanji in razmisljanjem.

Zacel sem razmisljati kje je ta zenska imela normalno pamet za ta cas?

Kaj jo je sililo k temu da je bila v vezah z tolikimi moskimi razlicnih narodnosti.

Bila je v nekih brezveznih vezah vsaj po moji logiki sodec

ki so bile ze na zacetku obsoljene na propad.

Zelo jo imam rad ,nor sem nanjo,zelim.si jo imeti ob sebi in ne bi jo rad izgubil.

Kako prestopiti prag tega kar je ona v preteklosti bila in pocela?

Kaj bi vi naredili na mojem.mestu?

 

 

 

postanite hedonist. prosim, resnično prosim, ne ozirajte se na napake ljudi, ki vas privlačijo. napaka je amoralna izmišljotina tistih, ki do sveta čutijo gnev in uživajo v praznem samotnem vsakdanu. prosim, prezrite vse na pogled napačne lastnosti dotične gospe. zakaj bi življenju rekli ne? čemu? če so pred vami odprta vrata, jih ne zapirajte. prestopite prag in se prepustite vsej spolni nasladi, ki vam jih lahko ponudi ženska srednjih let. upam, da sem opogumil in razrešil vsakršnih dvomov. želim vam gizdavo prihodnost.

oproščam se, ker sem spregledal pomemben aspekt vaše tegobe. namreč, sprašujete se, ali je pohota pogojena z etnično pripadnostjo. trapasto mišljenje. ne ozirajte se na vrednost vsakršno vaše želje. predlagam vam, da zaprete oči. ne glejte pred seboj, razen, ko hodite po stopnicah. takrat je vidni spekter še kako ključen za doseg cilja. dočim bi se vidnosti izogibal pri spolnem odnosu. zlasti, če je oseba, s katero občujete in si menjate semenske tekočine odeta. slecite njo in sebe, razen, če njej to ne ugaja. pardon, ne, počnite to, kar vam ugaja. njo ignorirajte. vsaj miselno. fizično – nikakor.

Se vam zahvaljujem za nasvet in pomoc.

Nekako tako sem tudi sam cutil da moram stvar spregledat in si ustvariti nekako okvirno mnenje da to ni nic kaj takega ce jih je vec probala.

Vsaka izkusnja v zivljenju pomeni vec kot pa ce jo ne bi doziveli.

Hvala za strokovno pojasnilo.

Ona je sedaj kdor je, zaradi vseh teh neumnosti. Ali jo boš imel rad brezpogojno ali pa jo pusti na miru. Bila je mlada, polna hormona, rabila je ticca, sedaj se je umirila. Kaj bi rad? Mlado in razposajeno potem jo boš moral deliti Ali pa umirjeno in frigidno. Oboje skupaj ne gre. To je večni človeški kompleks. Najbolj osnovni moški kompleks ki se mu reče Madonna – Whore Complex.

New Report

Close