Najdi forum

Uradno sva šla narazen že več kot dve leti nazaj, ker se je nekaj dopisoval z ženskami in brisal sporočila, šel je tudi na kave. Za prevaro ne vem ali se je zgodila. Drugače je bil super partner in sem sčasoma spoznala da bi mu to odpustila, ker toliko ostalih kvalitet kot jih je imel on jih nisem dobila še nikjer drugje. Na srečo je bil še več kot dve leti samski in mi ves čas pisal, zato sva tudi večkrat probala nazaj. Vendar njegov odnos je bil vedno bolj grd do mene, na koncu se je name drl že zaradi malenkosti. Meni je tako žal da je prišlo do tega, ker prej sva bila super par…tako mi je žal da mu nisem takoj odpustila tistega dopisovanja, samo me je ves čas žrlo če to še počne in sem mu ves čas težila naj neha in ga kontrolirala kje je, ker je zaupanje šlo. On se je tega naveličal in se začel dreti name. Tako zelo nesramen pogled je imel, da mu sploh nisem nič več upala reči če me je kaj motilo, ker sem se bala krega. Trpela sem zelo, vendar ga vseeno nisem hotla izgubiti, ker vem kakšen je bil prej. Skoraj vsakič ko sva bila skupaj sva se kregala, ampak zato ker je bil on res nesramen do mene, jaz pa se mu nisem pustila. Potem je samo enkrat znorel in me odpikal. Jaz tega nisem mogla sprejeti, pisala sem mu, a me je blokiral. Prej mi je dve leti pisal, mi vcasih tudi težil pa ga nisem želela blokirat, ker sem ga imela prevec rada, on me je pa takoj ko se je tako odločil. Vedela sem da se je ogrel za drugo, drugače mene ne bi odstranil. In res je bilo tako, čez slab mesec je začel objavlati slike z drugo, s katero sta zdaj srečen par. Mene tako zelo boli da ne morem povedati, ker vem kaj je dobila in da se do nje lepo vede kot se je prej do mene, preden sva se skregala in da imata zagotovo res lep odnos. Zdaj sta skupaj že tri mesece in me je šokiralo, ko sem nekje po dveh mesecih opazila, da me je odblokiral na chatu in odstranil od prijateljev. Potem pa je kmalu sledilo njegovo sporocilo, da kaksna sem da sem ga blokirala…kar eno obtozevanje, ki sploh ni resnicno, ker je on mene blokiral. Kar nekaj, sploh ne vem zakaj mi je pisal…in potem naprej dopisovanje, da govorim eno, delam drugo, kar sploh ni res. To mi je vedno delal, da me je po krivem obtoževal, čeprav tega sploh nisem storila.

Jaz sem imela njega neskončno rada in ga bom verjetno vedno imela. Z njim sem se imela pred tem spodrsljajem tako popolno da ne morem pozabiti. Vse bi naredila da bi spoznal svoje napake in prišel k meni nazaj. Tole njegovo dopisovanje me je zelo zmedlo, zakaj mi je pisal če ima punco. Pisal mi je, da sem ista kot skos pa da se je očitno prav odločil. Kar malo mi piše in potem spet kakšen dan ne pa se spet oglasi…ne vem kaj naj si mislim? Potem pa vidim kako objavlja na drugih omrežjih slike s svojo punco. Videti je da zelo uživata, ker imata iste hobije in se res ujameta. Ne razumem, kaj mislite da želi, ali ima še kakšna čustva do mene, ali me samo provucira in zajebava? Kaj mislite da je namen tega da se mi je spet oglasil? Se vi še vedno slišite z bivšimi, čeprav imate druge partnerje? Mislite da je še kakšno upanje za naju, ali naj zaprem to poglavje za sabo?

Če bi do tebe kaj čutil, ne bi bil bivši. Če bi mu res bilo toliko do tebe, si ne bi vmes dopisoval z drugimi, ampak bi tebe postavil na prvo mesto. Do tebe se je lepo obnašal, ker ni bilo druge na vidiku, sam pa ni želel ostati. Ko se je pojavila druga, je imel rezervo in mu v odnos ni bilo treba toliko vlagati. Zdaj ti piše iz čiste provokacije ali pa hoče svoji novi dokazati, da sta skregana in med vama ni ničesar. Naredi si uslugo in ga pošlji u krasni qrac. Še je samskih fantov, ki si želijo resne zveze in poštenega odnosa pa ne spoznajo nobene… samo poglej po tem forumu, koliko tem je odprtih.

 

Praviš da je popoln in se je drl nate ipd. To je sovražnik ne partner. In ne vem zakaj ga ne blokiraš in njegovo številko, ne pa da ga zasleduješ po družabnih omrežjih. Sebe unučuješ s tem. Zaključi in idi naprej. In upam da boš res spoznala dobrega moškega, ki ti bo tudi rijatelj in te spoštoval. To dela dobro vezo in sevefa zaupanje, ki pa je pri vama že splavalo.

Lahko da je narcis in se ti je zgodil “hoover”. Malo poguglaj.

New Report

Close