Šik in okolju prijazne torbe za na plažo, ki jih boste nosile kjerkoli in kadarkoli

Powered by:
Foto: Profimedia

Tu je top deset izborov Answear.si.

Pletene torbe so obvezna oprema za poletne dni. Answear, vodilna evropska spletna trgovina z oblačili s 500 svetovnimi blagovnimi znamkami, ponuja vrsto modelov torb, ki vas bodo očarale. Naš izbor vključuje okolju prijazne torbe iz naravnih ali recikliranih materialov, ki so ustvarjene za lahkotne poletne kombinacije, za odhod na plažo, pa tudi za nepozabne večerne izhode. Elegantno se prilegajo skoraj k vsakemu stajlingu in so različnih velikosti ter oblik.

Torba iz kolekcije Karl Lagerfeld. (foto: Answear.si)

V oči nam je takoj padla čudovita torbica iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model je izdelan iz kombinacije pletenega materiala in naravnega usnja. Tobrba ali cekarček je dovolj velik, da vanj spravite vse potrebne dodatke za na plažo in kopanje.

Torba znamke answear.LAB. (foto: Answear.si)

Torbico znamke answear.LAB lahko nosite na dva načina: v roki ali čez ramo. Vanjo lahko spravite knjige za poletno lahkotno branje in se odpravite na osvežitev na bazen ali na plažo. Torba je izdelana iz kvalitetnega in trpežnega pletenega materiala rafija.

Torba Patrizia Pepe. (foto: Answear.si)

Torba Patrizia Pepe je na voljo v treh barvah: rdeči, rumeni in črni. Izdelana je iz bombaža, usnja in papirja ter je dovolj velika in razkošna, da vanjo spravite vse, kar potrebujete čez dan.

Torba Pieces. (foto: Answear.si)

Simpatična in preprosta okrogla torbica znamke Pieces je narejena iz slame. S tem modnim kosom zagotovo ne boste zgrešili.

Torba znamke Armani Exchange. (foto: Answear.si)

Luksuzna torba blagovne znamke Armani Exchange, simbol urbanega stila, je v celoti izdelana iz papirja. V kompletu je tudi prevleka, s katero lahko poskrbite, da bodo vse malenkosti med brezskrbnem ležanjem na plaži na varnem.

Torba znamke Vila. (foto: Answear.si)

Pletena torbica znamke Vila je namenjena pogumnim, neustrašnim ženskam, ki se ne bojijo pokazati svoje osebnosti. Torbica je barvita in je pravi poletni modni dodatek. Narejena je iz jute in bombaža, zato je za dobro počutje poskrbljeno!

Torba Nobo bags. (foto: Answear.si)

Nobo bags je priljubljena poljska znamka, za katero je značilen sodoben dizajn, kakovostna izdelava in drzen modni izraz. To torbo si lahko predstavljamo v skoraj vseh možnih variantah in situacijah.

Torba Roxy. (foto: Answear.si)

Avstralska blagovna znamka Roxy za plažo predlaga bolj konvencionalno platneno torbo v svetlo modri barvi in ​​nam je njihov predlog zelo všeč. 

Platnena vreča Billabong in platnena torba Femi Stories. (foto: Answear.si)

Iz spletne trgovine Answear smo izbrali še dve varianti platnenih vrečk: Billabong platneno vrečko iz bombaža in poliestra ter preprosto platneno torbico Femi Stories v črni barvi s sporočilom, ki bo vsem pokazalo, da ste – Girl of The Wave!

Lifespiration starts here. Uživajte v poletju in se sami prepričajte o kakovosti Answear! In ne pozabite – vse naročene izdelke naročene do 23:59 bomo odposlali še isti dan, saj Answear omogoča hitro dostavo v 48 urah. Prav tako lahko postanete član Answear Cluba. 10 odstotkov vrednosti izdelka boste lahko ob vsakem nakupu pretvorili v točke in izbrani znesek znižali za 50 odstotkov ob naslednjem nakupu. In ne skrbite! Answear vsem strankam omogoča brezplačno dostavo in vračila za vsa naročila nad 40 eur.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
1,668
28.10.2022 ob 14:48
2,906
17.04.2024 ob 13:19
51,227
14.07.2024 ob 19:42
32,549
29.12.2022 ob 00:02
24,676
13.05.2021 ob 11:44
Preberi več

Več novic

New Report

Close