Najdi forum

Torej… pred 2 letoma, ko sem bila 20 let, sem spoznala moškega, kateri mi je po karakterju zelo odgovarjal, vizualno nikakor. Zato sva se dogovorila, da bova prijatelja. Na začetku sem mu razjasnala, da ne bo nikoli nič več kot samo prijateljstvo. Prav tako sem mu to razjasnala vsakih tolko časa, da ne bo pozabil. In je vedno rekel, da je jasno. Vmes je mel ostale ženske, kar se mi je zdelo sprejemljivo, saj sva samo prijatelja. Tudi jaz sem imela moške. Vedno sva si vse povedala in zaupala. Zato sem tudi verjela, da res vzdržujeva normalen prijateljski odnos. Nekega dne je naneslo tako, da sem mu predstavila svojo najboljšo prijateljico, vsi trije smo se zelo dobro razumeli. Ona dva sta se dol dala in jaz nisem imela problema s tem. Kot sem rekla, vzdrževala sva odkrit odprt prijateljski odnos. Po nekem času, ko sta se onadva dol dajala, je začela naša skupina ‘ugašat’. On je začel njej razlagat o neki ženski, v katero je zatrapan al nekaj. Vse bolj je kazalo, da sem to jaz.

Torej, bistvo je… Kaj dafak? Predpostavljam da se je zaljubil  v mene, čeprav sem mu neštetokrat rekla, da ne bo nič. Pol pa se je, kljub temu da je zatrapan v mene, dal dol z mojo najboljšo kolegico. Kaj te kurac razmišlja? Kaj je upal, da bo kolegica rekla: ”oh, on je dober” in mi ga priporočila, da se bom še jaz dala dol z njim?  Pač, če mi lahko nekdo preprosto po domače razloži.

 

Plus… situacija sploh ni komplicirana, ampak jo on začel komplicirat s svojim odnosom, ki je že postal rahlo nesramen na trenutke. oz probuje nekaj ‘zabijat’ vendar mu ne uspeva.

Res sem verjela, da je on eden izmed moških, ki majo porihtano v glavi, glede na to, da je star nad 30 let. Sem pa ugotovila, da očitno nima.

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

En je enkrat rekel da prijateljstvo med moškim in žensko ni možno. Vedno vsaj en čuti, želi, pričakuje, upa na več.  Če pa že je možno pa je to PO ljubezenski zvezi.

Tok da en mal si naivna.

Tudi sam imam prijateljico z katero hočem in želim v bodocnosti imeti z njo kaj več.

Ona pa pravi da sva samo dobra prijatelja.

Zraven pa išče moškega ki bi ji ustrezal.

Tudi sam ji ustrezam a je med nama razlika 14 let kar pa je za njo preveč.

Glede na mojo postavo in izgled konkuriram z lahkoto 10 let mlajšim tako da res ne vem ali je teh 14 let razlike tak problem.

New Report

Close