Spalnica preko spleta za miren spanec

Oglasno sporočilo , 10. maj 2022
Novice
Powered by:
Foto: Furnitura

Za dobro počutje in zdravje je ključnega pomena krepčilen spanec, ki v veliki meri vpliva na kvaliteto vašega življenja. V ta namen si zagotovite spalnico, ki bo odsevala harmonijo in zagotavljala udoben počitek

Spalnica je namreč tisti prostor, kjer se moramo počutiti najbolj mirno in sproščeno. Da bo nakupovanje kar se da enostavno in čim manj stresno, z vami delimo 5 nasvetov za nakup spalnice preko spleta.

Foto: Furnitura

Kako se lotiti nakupa spalnice preko spleta?

Ustvarite svoj unikaten prostor za počitek, kjer si boste po napornem dnevu »napolnili baterije«. V nadaljevanju boste izvedeli, kako se lotiti nakupa spalnice ter kakšne prednosti prinaša nakup preko spleta.

1.  Izbira ponudnika

Pred nakupom se pozanimajte o ponudbi, ki je na voljo pri spletnem ponudniku. Pri tem je ključno, da slednji ponuja raznoliko izbiro in izkušeno osebje, ki vam bo znalo pravilno svetovati. Večjo zanesljivost pripisujemo spletnim trgovinam z izčrpnimi opisi podrobnosti izdelkov in realnimi fotografijami, iz katerih je pohištvo povsem pregledno oz. nazorno. Vse to in še več izpolnjuje Furnitura, eden najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov v Sloveniji, ki poleg omenjenega garantira še 100 % najnižje cene ter najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

2.  Nakup celotne opreme pri enem ponudniku

Če želite v svoji spalnici ustvariti vtis skladnosti in celovitosti prostora, je priporočljivo, da pohištvene kose in opremo nakupite pri istem ponudniku. S tem boste prihranili kar nekaj časa in potrpljenja, ne da bi morali kombinirati različne kose pohištva in informacije iskati na različnih mestih. Prav tako boste olajšali svojo odločitev, saj imate ponudbo in svetovanje iz prve roke na enem mestu.

Foto: Furnitura

3.   Prostorske mere in predstave

Pri merjenju je potrebno biti še posebej natančen in pazljiv. Pozorni bodite na detajle in upoštevajte mere ter prostorske kapacitete. Pred nakupom premislite o globini nočne omarice, višini postelje skupaj z vzmetnico in drugih pomembnih dejstvih. S tem se boste izognili nepremišljenim nakupom in prihranili na času in energiji, ki bi ju sicer potrebovali za nakup v fizični trgovini. Dobri svetovalci vas bodo usmerjali in odgovarjali na vaša vprašanja. Če je le mogoče in če trgovina ponuja možnost butičnega ogleda, obiščite »Showroom«, kjer si boste lahko izdelke ogledali v živo. Furniturin Showroom v Ljubljani je za obiskovalce odprt od ponedeljka do četrtka (8:00—18:00) in v petek (8:00—15:00) na Letališki 32J. Ne zamudite priložnosti in si zagotovite brezplačno svetovanje ter možnost izrisa prostorov.

4.  Pozanimajte se o montaži pohištva

Kako sestaviti pohištvo spalnice? Pred nakupom je dobro vedeti, ali je sestavljanje pohištva bolj ali manj zahtevno. Premislite, ali boste pri sestavljanju potrebovali dodatno pomoč in koliko časa zahteva tovrsten postopek.

5.  Investicija in prodajni pogoji

Spalnica je dolgoročna investicija, zato je še toliko bolj pomembno, da preverite prodajne pogoje ponudnika. Dobri spletni trgovci, kot je Furnitura, omogočajo plačilo na obroke, reklamacijo v roku 1 leta ter izbor kakovostnih izdelkov po nizkih cenah in odličnih akcijskih ponudbah s popusti do -70 %.

Foto: Furnitura

S Furnituro do mirnega spanca in ugodnega nakupa

Za miren spanec in ugoden nakup preko spleta poskrbi Salon pohištva Furnitura, ki omogoča enostavno, zanesljivo in s svetovalci podprto nakupovanje kakovostnih spalnic in drugega pohištva. Ponudnik je eden izmed najbolj zanesljivih trgovcev s pestro izbiro kakovostnega pohištva. O tem pričajo tudi nagrade – leta 2014 in 2015 je Furnitura prejela značko STL za najbolj zanesljivega trgovca, kar trikrat pa je bila imenovana za spletnega trgovca leta (2012, 2013, 2018).

Preverite Furniturino ponudbo spalnic in si še danes zagotovite brezplačno svetovanje po telefonu (070 458 517), e-pošti ali preko kontaktnega obrazca.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 13:28
113,026
16.07.2024 ob 08:50
Preberi več

Več novic

New Report

Close