Ali svoje življenje res lahko nadgradimo s tehnologijo?

Oglasno sporočilo, 21. april 2022
Novice
Powered by:

»Vsaka dobro razvita tehnologija se ne razlikuje od magije,« je nekoč zapisal veliki britanski pisatelj Arthur C. Clarke. Nasprotnega mnenja je bil Mark Kennedy, saj je o napredku tehnologije menil takole: »Vsi največji tehnološki izumi, ki jih je ustvaril človek – letalo, avto, računalnik – pričajo o njegovi lenobi bolj kot o visoki inteligenci.« Kakšno pa je vaše stališče o napredku tehnologije in digitalizaciji?

Tehnični napredek in digitalizacija vzbujata v ljudeh različna čustva. Nekateri ju vidijo kot veliko zlo, ki počasi ubija človeštvo, medtem ko ju drugi dojemajo kot potencialno rešitev za vse nevarnosti, ki nam pretijo. Res je, da se v tehnoloških iznajdbah skriva malo morje pasti, v katere se lahko ujamemo, če nismo previdni, pa vendar nam po drugi strani tudi izjemno olajšujejo življenje. Za kaj vse je tehnologija koristna?

Za zabavo

Marsikomu se zdi, da je primarna naloga tehnologije zabava. Kdo bi vam zameril, ko pa se po dolgem dnevu res prileže ogled dobrega filma ali igranje računalniških igric, mogoče včasih celo pripravimo kratek koncert za najbližje v spremljavi nam najljubših karaok. Vsak dan se v svetu tehnološke zabave pišejo novi trendi in le malokdo jim lahko sledi. Big Bang sekcija UAU zabave vsem elektronskim manijakom ponuja zgolj najnovejše iznajdbe iz sveta zabave, kot so napredne brezžične gaming slušalke, igralni volani, LED TV sprejemniki različnih dimenzij in barv, brezžične gaming miške, omrežna oprema, zvočniki, PlayStation, Xbox, Nintendo ter PC igre in še mnogo več. Poskrbite za zabavo kjerkoli in kadarkoli.

Naj vaš dom postane DOM z veliko začetnico! Opremite svoje prostore z najnovejšo tehnologijo in postavite svoje življenje na višjo raven. Pobrskajte med Big Bang UAU napravami, ki bodo dvignile vašo kakovost bivanja.

Za najboljše okuse

Star pregovor veli, da se hudič skriva v detajlih. To velja tudi za kuhinjski štedilnik, saj lahko že najmanjša malenkost spremeni kakovost kulinarične mojstrovine. Kuhinje s pametnimi gospodinjskimi aparati razširjajo naša obzorja, še posebej kar se tiče raziskovanja ter nadgradnje okusov. Naj iz vaših loncev tako zadiši, da bodo tudi najbolj nevoščljive sosede morale priznati, da znate res vrteti kuhalnico. 

Razvoj tehnologije nam ni postregel zgolj z računalniki, telefoni, tablicami in televizorji, brez katerih praktično ne znamo več funkcionirati, pač pa nam je olajšal tudi vsakdanja opravila – zlasti v kuhinji. Pečice so dandanes tako pametne, da se prižgejo na ukaz, tudi če nas ni doma, redno merijo temperaturo hrane, nam sporočijo, kdaj je mojstrovina nared in se celo očistijo. Tudi najnovejši štedilniki zmorejo praktično vse. Zasnovani so praktično za vse oblike in materiale posod, so varni, tihi in imajo dolgo življenjsko dobo. 

Kavni aparat je obvezen kuhinjski pripomoček vsakega kofeinskega navdušenca. Nič ni lepšega kot vonj po sveže pripravljeni kavi, še preden se človek zbudi. Kuhanje kave je zdaj preteklost, saj vas s pomočjo naprednih kavomatov navsezgodaj zjutraj lahko pričaka kavica na tisoč in en način. 

Big Bang UAU pametne naprave so kot nalašč za čaranje v kuhinji. Ponudba je izjemno široka, saj sega od pečic, kuhalnih plošč, grelnikov, mešalnikov, kavnih aparatov, cvrtnikov, sokovnikov in ožemalnikov pa vse do klasičnih in pokončnih sesalnikov, likalnikov in čistilnikov.

Za popolnoma čist dom

Veliko je takih, ki kuhajo zaradi strasti, nekoliko manj pa je tistih, ki pospravljajo zaradi veselja. Obe opravili sta hočeš-nočeš nuja našega vsakdana. Bolj strastno, kot je kuhanje, več dela je s pospravljanjem. Pa ga je res? Človek je tako prebrisano bitje, da bi za olajšanje svojega vsakdana naredil karkoli. In tudi je. Domislil se je naprednih čistilnih naprav, kot so baterijski sesalniki. Z njimi se je izognil nadležnemu kablu, ki se je zapletal v vse, kar mu je prišlo naproti. 

Vsa oblačila, ki jih tako radi nosimo, morajo sčasoma pristati v pranju. Pralni stroj je postal nepogrešljiv element vsakega gospodinjstva. Da bi kar se da hitro spet lahko oblekli svojo najljubšo majico ali par srečnih nogavic, si morate zagotoviti kakovosten pralni stroj. Najnaprednejši pralni stroji začnejo delovati takrat, ko jim je to ukazano – bodisi s pritiskom na gumb ali prek telefona. Poslovite se lahko tudi od čakanja na suho perilo, saj je napredna tehnologija postregla s pralno-sušilnimi stroji. 

Nadgradite svoje življenje z najboljšo tehnologijo daleč naokrog in si vrh vsega prislužite še izjemen popust, ki vas čaka na Big Bang spletni strani. Začnite uživati svoje življenje in delo prepustite pametnim gospodinjskim aparatom.

Čist zrak in zaprt prostor se dandanes marsikomu zdita nemogoča kombinacija. Onesnaževalci zraka v naš dom ne vstopijo le skozi vrata in okna, pač pa tudi preko naravnega prezračevanja. Škodljivi delci povsem nehote nastajajo tudi med kuhanjem in čiščenjem. Kako ukrepati? Odgovor imate na dlani – s čistilnikom zraka, ki vedno znova poskrbi za kakovost in čistočo zraka v vaših prostorih. Čeprav se marsikomu zdi povsem nepotrebna poteza, temu ni tako, saj ima le-ta na dolgi rok blagodejne učinke na zdravje. 

Za delovni kotiček

Večina služb danes zahteva uporabo računalnika. Vse več posameznikov se poslužuje prenosnih računalnikov, saj to pomeni, da delo nemalokrat lahko odnesejo tudi domov. Ker pa nakup takšnih in drugačnih računalnikov res ni mačji kašelj, kar se tiče financ, moramo poskrbeti, da izberemo pravega ponudnika in celovito ponudbo računalniške opreme. S tem bomo poskrbeli za optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo naprave. 

Big Bang kotiček za računalništvo je obogaten s številnimi izdelki, kot so prenosni in namizni računalniki, monitorji, PlayStation naprave, Xbox ter Nintendo dodatki ter gaming stoli vseh barv in oblik. Izbirate lahko med celo paleto vodilnih znamk na svetovnem trgu, med katerimi so Apple, ASUS, ELEMENT, COLBY, HP, LENOVO, SPAWN, TRUST itd.

Delo od doma je sanjsko! No, dokler ne ugotovimo, da doma nimamo primernega stola za 8-urno sedenje, kar precej pogosto privede do bolečin v križu in grde drže. Če se tudi sami soočate s podobnimi tegobami, pobrskajte po Big Bang ponudbi pisarniških stolov. Verjemite, hrbtenica vam bo hvaležna.

Za UAU izkušnjo kjerkoli in kadarkoli

Pametni telefon je postal naš zvesti spremljevalec, saj ga imamo vedno pri roki. Z digitalizacijo je postal nujno zlo, saj si brez njega življenja sploh ne moremo predstavljati. Čeprav mnogi menijo, da so mobilni telefoni nepotrebna distrakcija, temu ni tako. Mar ni odlično, da povsod in kadarkoli lahko pokličemo svoje najbližje, da na primer preverimo, kakšno bo vreme prihodnje dni, koliko je ura, kdaj pride naslednji avtobus, kam iti na večerjo in podobno? 

Big Bang UAU ponudba je prava zakladnica vrhunskih mobilnih telefonov – tako pametnih kot tudi klasičnih. Izbirate lahko med številnimi znamkami, kot so Apple, HUAWEI, LEONOVO, MOTOROLA, NOKIA, Samsung, Xiaomi, TCL in mnogi drugi.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 19:14
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close