Najdi forum

Starši širijo neresnične govorice

Imam veliko težavo. Starši širijo neresnično informacijo/govorico da sem enkrat hotel narediti samomor in ta neresnična informacija se je zelo razširila naokoli. Mi lahko kdo pomaga kaj narediti? Te neresnične govorice so me psihično čisto uničile. Hvala!

Pozdravljen,

 

predlagam ti, da se glede te tvoje stiske obrneš na Tom telefon ali pa, v kolikor se šolaš, na svetovalno delavko v šoli, ki jo obiskuješ. vsekakor so take govorice lahko zelo hude, sploh, če jih širijo starši, kajti le to se smatrajo kot verodostojne osebe, ki naj takšne laži ne bi širile. V vsakem primeru gre zate, nisi njihova last, si sam svoj oz. sama svoja in imaš pravico varovanja tvojih podatkov, če tudi bi se to res zgodilo, če pa se ni, pa še posebej. Dejstvo je, da moraš poiskati pomoč, če drugega ne varuha človekovih pravic in ustaviti takšne neresnice. tega namesto tebe nihče ne bo naredil, saj le ti poznaš resnico in lahko razkrijež laži.

Kar vzemi stvar v svoje roke in se bori zase, vsi se moramo boriti zase najprej sami, da lahko prejmemo potrebno pomoč. Pot pod noge in ustaviti to takoj.

In veš kaj, zmoreš ti to! Verjamem, da ti bo uspelo brez pardona.

______________________________________________ Zlo na svetu zmaguje takrat, ko dobri ljudje ne ukrepajo.

Tožba?

Tožba ne bo nič pomagala. Ne vem, kako naj znegiram to neresnično govorico pri ljudeh. Počutim se grozno.

Objava čaka odobritev

New Report

Close