Izboljšajte kakovost življenja s to metodo!

Največje bogastvo je zdravje. Ko ga imamo, se tega ne zavedamo, čim se pojavi težava, si želimo hitre obravnave.

Za vsako bolečino, težavo oziroma bolezen, obstaja vzrok. Če poznamo vzrok, lahko izberemo najustreznejšo terapijo in težavo hitreje in učinkoviteje odpravimo.

Planet zdravja je slovensko podjetje, ki deluje že od leta 1998. Njihov moto je skrb za zdravo življenje na stoodstotno naraven način.

izdelki
Naravna olja Planet zdravja

Ključ je v telesni temperaturi

Termoregulacija telesa je najpomembnejša funkcija v našem telesu. Notranjosti telesa zagotavlja pravilno temperaturo ne glede na zunanje vplive. Termoregulacija upošteva osnove delovanja telesa, predvsem naravne zakonitosti, to so temperatura, pretok in tlak. Predvsem telesna temperatura je tista, ki nakazuje spremembe v telesu. Zvišanje ali znižanje temperature je kazatelj, da se v telesu nekaj dogaja. Danes so znanstveniki izpopolnili merjenje sprememb in razlik v telesni temperaturi. Te spremembe in razlike so vir dragocenih informacij o stanju organov in delovanju telesa. Zdravo telo se mora stalno greti ali ohlajati, da bi ohranilo ravnovesje. S pomočjo natančnih meritev na petih telesnih točkah je z računalniškim programom mogoče razbrati 130 krvnih parametrov na neinvaziven način. Dobro je vedeti, da je sprememba v temperaturi lahko posledica kemične reakcije (endotermne) ali pa vzrok za kemično reakcijo (eksotermno) v telesu.

Metoda Termoregulacija™

V Planet zdravja terapevti uporabljajo metodo Termoregulacija™, ki na naraven način popravlja telesne funkcije.

Terapija poteka v 3 korakih

1.korak: Pregled in meritev 131 parametrov, ki obsega ne invazivni pregled krvi, s pomočjo analizatorja krvne slike ANESA, ki v 3 do 12 minutah odčita 131 biokemičnih, hemodinamičnih in imunoloških vrednosti organizma. Pregled se opravi s petimi mikroprocesorji, ki se jih razporedi po telesu. Na podlagi rezultatov lahko opravijo kompleksno in izjemno hitro analizo organizma.
Pregled ne zahteva odvzema krvi in je neškodljiv za vse ljudi, tudi za nosečnice. Analizo lahko opravite večkrat in s tem spremljate napredek delovanja.

2. korak: Ugotovitev/analiza stanja telesa

3. korak: Terapija
Je osnovana na 100% naravnih izdelkih ki so prijetna za uživanje. To so izključno naravni proizvodi, brez konzervansov.
Za doseganje najboljših rezultatov je v času trajanja terapije priporočljivo začeti s svetovanim, individualno prirejenim načinom funkcionalne prehrane.

ANESA analizator

Na podlagi pretokov krvi v telesu ter na podlagi vplivov, ki jih imajo na pretoke kemične reakcije dušika, kisika, vodika in ogljika. Temperaturne spremembe odločajo o tem, kako aktivni so kemijski elementi zaradi vpliva dušikovih spojin, vezave z vodikom ter zaradi sprememb v koeficientu topnosti kisika.
Deluje na osnovi merjenja temperature na biološko aktivnih referenčnih točkah na človeškem telesu. Podatke nato računalniško obdelajo.

Za ugotavljanje stanja uporabljajo sledeče bioaktivne oz. referenčne točke:
• razcepišče desne in leve vratne arterije (dve točki),
• desna in leva podpazduha (dve točki),
• predel popka (ena točka).

“Osebni zdravnik me je napotil k psihiatru, k sreči sem naletela na Planet zdravja”

“Pred tremi leti so se začele težave – ob vsakem neprijetnem pogledu so se mi orosile oči. Na posvet sem se zatekla k mojemu osebnemu zdravniku, ta pa me je napotil k psihiatru.
Po krajšem razgovoru postavi diagnozo in mi predpiše zdravila. Ob ponovnem obisku se nisem počutila nič bolje, zato je bil mnenja, da so zdravila premalo učinkovita – predpisal mi je močnejša pomirjevala.
Ob rednem jemanju zdravil sem postajala vse bolj utrujena in brez moči, kljub zatrjevanju, da se bo stanje začelo izboljševati. Po treh mesecih bolniškega staža je zdravnik menil, da se stanje izboljšuje, zato sem pričela delati s polovični delovnim časom. Moč pa mi je še kar pešala. Toženju o slabem počutju, je bil delodajalec mnenja, da sem zdrava – pričela sem delati s polnim delovnim časom. A sem bila že po nekaj dnevih popolnoma na dnu, ostala sem brez moči. Ob najmanjšem fizičnem naporu sem čutila nepopisne bolečine v glavi, v predelu malih možganov. Občutki so bili grozni. Ponovno sem stopila k zdravniku, ta pa me je obravnaval kot simulantko in ne kot bolnice. Bila sem obupana, bolniške nisem dobila, dopusta nisem več imela.
Tako sem začela sem iskati rešitev. Poskusila sem z alternativno medicino. Že ob prvem obisku je bilo ugotovljeno, da ščitnica ne deluje pravilno. Svetovali so mi o načinu prehrane in terapiji. Že po nekaj dneh sem se počutila bolje. Po mesecu dni sem prenehala z jemanjem ostalih zdravil, pričela pa sem tudi že pridobivati na moči – moje telo je po treh mesecih začelo normalno funkcionirati.
Sedaj se počutim dobro in brez težav premagujem napore in obremenitve.
Želim si, da bo kdo prebral mojo zgodbo ter v njej prepoznal svoje probleme.”

Imate težave?
Kontaktirajte terapevte Planet zdravja, poslovalnice in svetovalnice so na voljo na 13 lokacijah po vsej Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Novo Mesto, Koper, Nova Gorica, Lesce, Krško, …)

Metoda termoregulacije telesa tako predstavlja zelo učinkovito pomoč pri odpravljanju vzrokov slabega zdravstvenega stanja. To pomeni bistveno izboljšanje počutja in višjo kakovost življenja.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

U. L.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
6,148
10.07.2024 ob 09:38
3,277
13.06.2024 ob 09:27
24,454
12.07.2024 ob 08:29
13,152
01.06.2024 ob 15:10
143,394
16.07.2024 ob 06:13
Preberi več

Več novic

New Report

Close