Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Težave in bolečine v hrbtenici Pritisk pod adamovim jabolkom

Pritisk pod adamovim jabolkom

Zdravo,

Moja mami, stara 52 let, že leto in pol čuti močan pritisk na področju pod adamovim jabolkom, kod da bi jo nekdo davil. Oteženo je tudi požiranje hrane. V letu in pol ni šlo ne na bolje in ne na slabše. Bila je že na ogromno raziskavah za vratno hrbtenico (ultrazvoki, kri, urin, rentgen, magnetna,..) vendar zdravniki niso ugotovili nič konkretnega. Za ščititnico je bila prav tako na pregledih, vendar je vse uredu glede tega. Zaradi tega je tudi že pozno popoldne zelo utrujena in se ji začenja vrteti. Bila je tudi na fascialni terapiji. Ali je možno, da je težava kje drugje?

Hvala za pomoč.

Spoštovani!
Svetujem pregled pri meni, da pregledam vse RTG in MR posnetke od vratne hrbtenice, ki bi lahko bila vzrok težavam. Lahko da je bilo kaj spregledano. Spodaj imate seznam mojih ambulant.

Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close