Najbolj prodajana zavarovanja: Kaj je dobro vedeti?

Oglasno sporočilo, 23. december 2021
Aktualno
Avtor: Zavarovalnica Triglav

Avtomobilsko, zavarovanje doma, turistično?

Kaj menite, katera zavarovanja so najbolj prodajana in zakaj je tako? Jih imate sklenjena tudi vi? Bi bilo dobro, da bi jih imeli?

1. Avtomobilska zavarovanja

Zmagovalec je jasen. Najbolj prodajana so avtomobilska zavarovanja. Zakaj? Zagotovo zato, ker je zavarovanje avtomobilske odgovornosti obvezno, kar pomeni, da ga mora imeti sklenjenega vsak lastnik vozila.

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti AO je zavarovanje, ki krije škodo, ki jo voznik vozila povzroči drugim udeležencem prometne nesreče. Zavarovalnica takrat pokrije materialno škodo na vozilu in nematerialno škodo (telesne poškodbe, smrt), ki je bila povzročena tretji osebi.

A veliko ljudi se odloča, da to zavarovanje nadgradi in sklene tudi zavarovanje avtomobilskega kaska, zato ker je namenjeno kritju škode, ki jo povzročite sami sebi, in kritju škode, ki je nastala zaradi dogodkov, ki niso odvisni od vas in jih niste mogli predvideti.

Dobro zavarovanje je vedno pomembno, a na svojih poteh poskrbite za varnost. Upoštevajte cestnoprometne predpise in vožnjo prilagodite razmeram. Kako varen voznik ste, pa lahko preverite tudi z mobilno aplikacijo DRAJV, ki vas za varno vožnjo nagradi s popustom pri zavarovanju.

Več o avtomobilskem zavarovanju lahko preberete tukaj.

2. Zavarovanje doma

Dom je le eden, zato ne čudi, da je zavarovanje za dom med najbolj prodajanimi zavarovanji. Z zavarovanjem doma poskrbite za morebitno škodo, ki jo lahko povzročijo nepredvidljive nevarnosti kot so požar, potres, izliv vode, rop in podobno.

Letos so zavarovanje doma pri Zavarovalnici Triglav prenovili, tako da je še bolj pisano na kožo lastnikom hiš, stanovanj, vikendov in opreme v nepremičninah. V prednastavljenih paketih ga lahko sklenete tudi po spletu.

Z zastopnikom pa lahko zavarovanje povsem prilagodite vašemu domu in izberete poljubna kritja in prilagodite njihovo višino.

Katera pa so ostala najbolj prodajana zavarovanja in kdaj vse vam lahko pridejo prav? Preverite v nadaljevanju.>>

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
3,669
28.06.2024 ob 07:32
3,913
16.07.2024 ob 13:46
33,809
20.06.2024 ob 23:19
1,236
14.07.2024 ob 19:34
572
20.06.2024 ob 18:14
Preberi več

Več novic

New Report

Close