Elinor Cosmetics osvaja poletje 2021!

Oglasno sporočilo, 05. julij 2021
Aktualno
Powered by:

Po uspešnem lansiranju luksuzne kozmetike Elinor se zdi, da so s tem “SUMMER” izdelkom postali “must have” vsake ženske.

Že spomladi smo pri MedOverNet uredništvu opazili lansiranje naravne in “eco-friendly” kozmetike, ki jo je na trg lansirala priznana make-up artistka Karin Poravne. 

Z znamko Elinor želi ženske ozaveščati, kako pomemben je selfcare na vseh področjih – je opomnik, da si je vedno potrebno vzeti čas zase, da je kvaliteta pomembnejša od kvantitete in da si ženske zaslužimo le najboljše. V blog vsebinah na njihovi spletni strani se takoj naučimo trike za boljše počutje in lepšo kožo.  

Nekaj najboljših: 

  • Umivanje las zaključi z mrzlo vodo, ki tvoje lase in pore v lasišču zapre. Tako bodo sijoči, gladki in sveži dlje časa. 
  • Da tvoja koža po telesu ne bo suha, ji 1x/tedensko privošči piling, v svoj losjon pa vsak večer vmešaj nekaj kapljic olja. Ti in tvoja koža nam bosta hvaležni 🙂 
  • Ko pride do ličenja, uporabljaj kremne produkte, ki na koži izgledajo lahkotno in sveže (letos priporočam Nudestix v odtenku Bare back) 
  • Za  “laminiranje” obrvi uporabi krtačko in sprej za lase. 
  • Zmešaj svojo spf kremo z majhno količino pudra za popolno vsakdanjo podlago. 

Vsi izdelki pod imenom Elinor so 100% naravni in v večini veganski, narejeni v Sloveniji (saj podpirajo domačo ekonomijo), niso testirani na živalih, pakirani pa so v zemlji prijazno embalažo. Uporabnice pa pravijo, da izdelki izjemno dišijo! 

Ker pri Elinorju tako zelo poudarjajo selfcare in well being so zopet poskrbeli za izdelek, kateri se zdi, da postaja hit poletja 2021.  

Imenuje se “Summer in a bottle” in težko si predstavljamo boljše ime za kaj takega! Gre za naraven in izjemno vlažilen body illuminator oziroma highlighters katerim dosežeš neizmeren sijaj in čudovito sijočo kožoZ njim boš osvajala plažo v soncu ali restavracijo v večernih urah. Na voljo je v ne samo 1, ampak kar 2 odtenkih! 

Ustanoviteljica Karin Poravne o novem izdelku pravi: “Za Elinor imam res velike plane, ogromno idej in močno vizijo. Na trg želim lansirati najboljše produkte možno, ki združujejo negovalno kozmetiko in dekorativo, hkrati pa z vsakim Elinorjevim izdelkom poudarjam, kako pomembna je skrb zase in celoten selfcare, na vseh področjih življenja. S produktom Summer in a bottle želim izvabiti lepoto in žar vsake ženske, naj bo to na soncu na plaži, v večernih urah v baru, restavraciji ali v diskoteki. Vsaka lahko zažari! Sama uporabljam Elinor highlighter tudi na porokah, kjer ličim neveste in moje neveste še nikoli niso bile tako čudovite.” 

Dodaja, da se držijo svoje začrtane poti in bodo tudi v prihodnosti razvijali zanimive naravne prestižne izdelke in skrbeli za well being ter samozavest žensk.  

Če si že preizkusila Elinor piling in olje, potem smo prepričani, da boš brez daljšega razmisleka naročila tudi novi highlighter – mi smo nad njim navdušeni!

V uredništvu smo mislili tudi na naše bralce. Smo edini, ki smo se uspeli dogovoriti za brezplačno poštnino njihovih izdelkov! 

Odklikaj na www.elinorcosmetics.com in v košarici vpiši “MEDOVERFREE” za brezplačno poštnino 

#divAIO1{ display: none !important; } #divAIO2{ display: none !important; } #divAIO3{ display: none !important; } #divAIO4{ display: none !important; } #divAIO5{ display: none !important; } #divStickyFooter{ display: none !important; } #divHalfpage1{ display: none !important; } #divInArticle{ display: none !important; } #divBelowLead{ display: none !important; } #divBelowArticle{ display: none !important; } #pa_videoslider{ display:none !important; } #taboola-alternating-below-article{ display:none !important; } [id^=’pa_1x1_psbk’] { “display:none !important; }
Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
3,669
28.06.2024 ob 07:32
3,913
16.07.2024 ob 13:46
33,809
20.06.2024 ob 23:19
1,236
14.07.2024 ob 19:34
572
20.06.2024 ob 18:14
Preberi več

Več novic

New Report

Close