Najdi forum

Neznosen glavobol

Pozdravljene!
Diagnozo fibromialgije so mi postavili pred 6 leti zaradi nenehnih bolečin v nogah, sklepih, ramenih. Utrujenost nenehna. Nekako sem “furala”.
Lani pa nov šok, rak materničnega vratu, stadij 3C. Bilo je grozno, sem še živa, zdravljenje (operacija, 25 obsevanj, kemoterapija) končano.
Sedaj imam že dober mesec neznosen glavobol, ki niti en dan ne poneha. Meša se mi že. Ne prenesem ga več. Telovadim, kolikor lahko, hodim na sprehode, jem zelo zdravo. Zdravnica pravi, da bova morali poskusiti s Cymbalto. Prebrala sem vse na to temo. Pa vendar vas lepo lepo prosim za pomoč, nasvete, predloge. Res ne bi rada AD, poleg tega je tako malo pozitivnih odzivov na bolečino.
Hvala vam!

Lepo pozdravljeni!

Menim, da bo najprej treba strokovno opredeliti naravo vaših glavobolov in poiskati možne vzroke zanje. Priporočam pregled pri nevrologu.

Ker imam sama dolgoletne izkušnje z vsakodnevnim kroničnim glavobolom, ki izvira iz histaminskih motenj (preveč histamina v telesu), lahko podelim z vami mojo izkušnjo permanentnega “zdravljenja” glavobola z antihistaminiki (seveda to ne pomeni, da bi tudi pri vas prišlo v poštev tovrstno zdravljenje, temveč da je potrebno kronični glavobol obvladovati oz. zdraviti v odvisnosti od njegove narave in vzročnih dejavnikov).

Izčrpno smo o glavobolu pisali tukaj: https://med.over.net/forum/tema/fibromialgia-migrena-o-glavobolu-malo-sirse-1659878/#p2064288; upam, da boste našli kakšno koristno informacijo.

Vse dobro vam želim!

Veronika

Pozdravljeni,
Bolečina je vaša “prijateljica”, ki vas opozarja, da je nekaj narobe. Treba je samo ugotoviti, kaj. To pa bo ugotovil zdravnik.

Breda

New Report

Close