HARTMANN Strokovna oskrba ran

T. Š., 20. maj 2021
Zdravje

Na podlagi več kot 200 let izkušenj in kot posledica spremljanja potreb in obnašanja potrošnikov, je HARTMANN zasnoval novo linijo za nego ran – Strokovno oskrbo ran. Širok nabor izdelkov za oskrbo ran vsebuje tako rešitve za oskrbo manjših ureznin do oskrbe večjih oz. pooperativnih ran.

Pomemben nabor izdelkov, ki ga vsak potrebuje v svojem kompletu za prvo pomoč je sestavljen iz izdelkov za: 

OSKRBO MANJŠIH RAN  

Tukaj najdemo štiri vrste obližev, ki poskrbijo za zaščito manjših ran. Cosmos Flexible so elastični in prilagodljivi obliži, ki se lahko režejo na različne oblike in velikosti ter so koži prijazni. Cosmos Aqua so vodoodporni obliži, prozorne barve, ki ustvarijo pregrado proti bakterijam. Cosmos Kids obliži so prav tako vodoodbojni ter poslikani z različnimi barvnimi motivi, primerni za otroke. Cosmos Soft Silicone pa so mehki obliži, še posebej nežni do kože ter zato primerni tudi za zaščito ran na najbolj občutljivi koži. 

OSKRBO ODRGNIN, ŽULJEV IN OPEKLIN 

Obliži za pomoč pri celjenju odrgnin in obliži za žulje na stopalih in prstih so prepojeni s hidrokoloidom ter na ta način spodbujajo celjenje ter lajšajo bolečino. Obliži za blažje opekline pa vsebujejo hidrogel, ki spodbuja celjenje ran in blažijo bolečino. 

STERILNO OSKRBO RANE 

Samolepilni obliži za zaščito pooperativnih ran in manjših poškodb na voljo tudi v vodoodporni različici vsebujejo vpojno blazinico in so sterilni. 

PREKRIVANJE RANE 

Linija vsebuje tudi zložence za prekrivanje in čiščenje ran ter nanos mazil. Le-ti so mehki in sterilni. 

PRIČVRSTITEV OBLOG 

V liniji se nahaja Peha-haft kohezivni povoj za pričvrstitev zložencev ali oblog, ki je koheziven in elastičen, lepilni trak Omniplast, ki je vodoodbojen in enostaven za odstranjevanje ter Omnifix Elastic netkan povoj za prekrivanje in pričvrstitev celotne površine obloge. 

17 izdelkov bo tako omogočilo enostavno nakupovalno izkušnjo zaradi barvitega in priročnega pakiranja, s katerimi bo vsak lahko oskrbel svoje najdražje … Ker zdravimo z ljubeznijo.  

Avtor
Piše

T. Š.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
6,148
10.07.2024 ob 09:38
3,277
13.06.2024 ob 09:27
24,454
16.07.2024 ob 14:01
13,152
16.07.2024 ob 14:46
143,394
16.07.2024 ob 14:05
Preberi več

Več novic

New Report

Close