Najdi forum

Vsi se znajo saliti na racun internetnih zmenkov pa vendar na tisoce samskih visi gor in isce in upa.

Leta po locitvi sem spoznala kar nekaj moskih preko spoznavnih portalov. Nekaj vez. Nic nad 6 meseci. Sporazumne razveze ce tako lahko recem saj 6 mesecev bit z nekom ipak je veza. Ves ta cas sem se ucila in pogovarjala z svetovalko. Poslusala sem njene nasvete. Na koncu sem res odlocila da bom bolj pozorna na karakter kot videz. In tako sem spoznala moskega ki mi na videz niti ni bil vsec prevec ampak imela sva veliko skupnega in dobro sva se razumela. Bil je locen z dvema manjsima otrokoma. Po mesecu dni in nekaj skupno prezivetih izletov sva tudi sexala. In sex je bil fantasticen. Po 3 mesecih sva spoznala otroke. Otroci so me imeli zelo radi in moja hcerka njih tudi. Zaceli smo skupaj prezivljati vikende ko je le bilo mogoce. Ker pa je on bil po locitvi takrat brez avta sem k njemu prihajala jaz.

Po letu dni pa se vedno ni imel avta in najino razmerje ni imelo pridiha da se bo razvilo se naprej. Jaz sem bila pripravljena se tudi preseliti. Torej…malo sem pritiskala ker so bile poti naporne in seveda clovek si zeli druzine veze in dom in blizine enkrat in ne veze na daljavo v nedogled.

Šok. Prekinil je z besedami da mu fizicno in sploh nisem bila nikoli vsec ampak ko je videl da je on meni kao vsec se je odlocil nadaljevati. Kar je ok saj sm enako nardila tudi sama. Ampak po prvem sexu ko je bil tako dober za oba ni mogel nehati. In jaz sem se zaljubila. Zares zaljubila. In rekel je s tocno takimi besedami “Nisem mogel prekiniti ko si me pa tako gledala z svojimi zaljubljenimi očmi…” Sam se pa ni zaljubil. Razmerje je nadaljeval samo ker mu je moja ljubezen godila.

Vsi lahko nekaj naredimo da bo ta svet boljsi. Problem internetnega spoznavanja ljudi je potencijal za izkoriscanje. In neiskrenost. Najbolj pa izkoriscanje. Ne si mislit da ne boste izkorisceni ce s sexom odlasate ne vem koliko casa. Zakaj le bi odlasali z sexom? Sploh odrasli srednjih let, saj je sex vendar del ljubezni in nekaj lepega in zakaj mora bit ravno to merilo resnosti?

Ta moski je resnicno strl moje srce. 7 let po tej izkusnji nisem vec iskala. Tako sem ga ljubila da ga ne morem pozabiti. Zares ne. In moje razocaranje je bilo tako veliko da enostavno nimam vec zaupanja. Skoda. Ker imam veliko ponuditi. Veliko ljubezni. Pozornosti. Pa v dvoje je svet res lepsi. Namesto da bi bili iskreni … pa samo izkoriscanje. In ne nismo sami krivi. Moja zgodba ni osamljena. Nisem neumna. Tepka ki ne ve kdaj jo moski izkorisca. Vsi se le trudimo da bi nasli sorodno duso. Zelim si da ne bi lagal tako dolgo in cakal da sem se vanj zaljubila. Pa bi bilo vse ok. Tako pa…grdo, res grdo,

 

Ni kriv internet.. ali katerikoli medij, da so LJDUJE neiskreni.

Enako bi se zgodili, če bi se našli na poroki, rojstnem dnevu, obletnici, praznovanju, koncertu.. ali baru.

1/3 vseh One-Night-Standov v ZDA se konča s poroko. “Ne podcenjujte moč hormonov” to lepo pojasni antropologinja Helen Fisher.
Seratonin, oksitocin, dopamin.. seks je nevarna “igačaka”.

De omnibus disputandum..
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Se zgodi. Če bi bile vse ljubezni srečne bi bilo kičasto in brezveze. Ljubezen se zaliva z krvjo in solzami.

Škoda da so ljudje to pozabili. Pogled na vsako razpelo razkriva to resnico. Pa srečno v naslednjem karmičnem življenju? Ali kako?

New Report

Close