Javna tribuna: Nezgodno zavarovanje otrok in mladine

anonimni uporabnik, 03. september 2020
Ostalo

Tema tokratne JT bo nezgodno zavarovanje otrok in mladine, o katerem bodo spregovorili strokovnjaki s področja nezgodnih zavarovanj iz Zavarovalnice Triglav.

V svoji razigranosti in nadobudnemu raziskovanju sveta, se lahko otroci hitro poškodujejo, saj ne znajo še dobro oceniti morebitnih nevarnosti. Tudi tisti, malo starejši in »izkušenejši« se lahko srečajo z nepredvidljivimi situacijami na poti v šolo ali pa med igro s prijatelji na domačem vrtu.

Javna tribuna na temo nezgodnega zavarovanja otrok in mladine bo potekala v sredo, 9. 9. 2020, ob 11. uri na forumu Starševski čvek. Na vaša vprašanja bodo odgovarjali strokovnjaki s področja nezgodnih zavarovanj iz Zavarovalnice Triglav.

Potolčenim kolenom in odrgnjenim komolcem se v otroštvu ne da izogniti in spremljajo mnoge zanimive ter poučne dogodivščine. Kaj pa, če se zgodi kaj resnega? Če otrok utrpi hujše poškodbe, pa naj bo to med igro, pri športnih aktivnostih, doma ali v tujini, je lahko v veliko pomoč nezgodno zavarovanje, saj zavarovalnica prevzame finančno breme posledic nezgode.   

Na kaj vse pa je potrebno paziti, kadar starši izbirate ustrezno nezgodno zavarovanje? Katera so tista kritja, ki tako staršem kot tudi otrokom v primeru nezgode najbolj pomagajo in kdaj vse pridejo prav?

Po podatkih Zavarovalnice Triglav se najpogosteje poškodujejo otroci med 11. in 14. letom starosti,  kar 4 % vseh nezgod pa se konča s trajnimi posledicami. Najpogostejše poškodbe s trajnimi posledicami so težji zlomi udov in sklepov ter popolno ali delna izguba zdravega stalnega zoba.

Vse to boste lahko v tokratni javni tribuni vprašali strokovnjake iz Zavarovalnice Triglav. Potekala bo na forumu Starševski čvek, v sredo, 9. 9. 2020, ob 11. uri.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 19:14
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close