Naj vas dostava in pošiljanje paketov ne skrbi

Za nami so časi, ki so spremenili svet in navade ljudi. Pa če se osredotočimo le na pozitivne, lahko rečemo, da je veliko ljudi spremenilo življenjski slog na bolje. Začeli so živeti bolj zdravo, se več gibati in na koncu ceniti malenkosti, ki delajo življenje polno.

No, potem pa je tu še nakupovanje. Spletne trgovine so v času karantene doživele razcvet in večina se bo strinjala z nami, da je ponudba na spletu pestrejša, velikokrat precej ugodnejša in priročnejša.

Kaj bo na vse pakete porekel mož?

Ženske smo »nabiralke«. Lahko bi hodile od trgovine do trgovine in nabirale vse sorte stvari, tudi take, ki jih seveda ne potrebujemo, medtem ko moški,vsaj večina, kupi tisto kar potrebuje. Če potrebujejo črne hlače, to tudi iščejo, nas ženske pa police hitro prevzamejo in rodijo nove »nujne« potrebe.

Da preidemo k bistvu … Če ne želite, da mož vsakič vidi paket, ki ste ga naročili, smo za vas našli elegantno, diskretno storitev, ki omogoča dostavo paketa v paketomat, vi pa ga prevzamete lahko tudi ponoči.

PS Paketomat je odlična, diskretna in zanesljiva storitev, ki omogoča dostavo (tudi pošiljanje) paketov.

Vas zanima, kako?

Veliko trgovcev že omogoča dostavo v PS Paketomat, tako, da ob izbiri naslova dostave izbere vam najbližji paketomat, če spletni trgovec te možnosti še ne ponuja, pa je rešitev tukaj.

Še ena dobra stvar prevzema v PS Paketomatu je ta, da paket lahko prevzamete v 72 urah, po tem času, pa vas bo še 5 dni čakal na izročilni pošti.

Kaj pa pošiljanje paketov?

PS Paketomat omogoča tudi pošiljanje paketov. Če se zaradi ukrepov zagotavljanja varnosti, ki smo jim danes priča na vsakem koraku, ne želite zadrževati v vrstah ali pa preprosto nimate časa, lahko paket za pošiljanje enostavno pripravite iz domačega naslonjača s pomočjo aplikacije Pošlji paket in sledite navodilom.

Najprej boste izbrali velikost paketa (izbirate lahko med tremi velikostmi). Če vas skrbi, da bi se stvar,ki jo pošiljate poškodovala, lahko izberete dodatno storitev »pazljivejše ravnanje«. Na koncu natisnete spremnico ter storitev plačate. Paket lahko oddate v najbližji poslovalnici Pošte Slovenije ali na izbranem PS Paketomatu.

Več o storitvi in možnostih pošiljanja pa si preberite na spletni strani Pošte Slovenije.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 21:20
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close