Hitro, preprosto in varno do zdravnika

anonimni uporabnik, 24. april 2020
Aktualno

Zaradi epidemije koronavirusa se je zdravstvo osredotočilo predvsem na omejitev virusa in zdravljenje okuženih. Posledično to pomeni tudi, da ljudje težje pridejo do zdravniške oskrbe in pregleda, še posebno za bolezenska stanja, ki niso nujna.

Za vse tiste, ki želijo do nasveta zdravnika priti hitro, preprosto in varno, je Vzajemna zdravstvena zavarovalnica pripravila brezplačno storitev Dr. Posvet. Z njo lahko zaseben posvet z zdravnikom opravite kar na daljavo preko priljubljenih aplikacij za klepet.

Storitev Dr. Posvet bo del vašega življenja prav gotovo tudi po koncu izrednih razmer. Vsakič, ko boste zboleli ali pa se poškodovali in boste potrebovali zdravniški nasvet, lahko za prvo pomoč zdravnika prosite kar prek telefona. Tako se boste lahko tudi izognili morda nepotrebnim obiskom ambulante ali pa urgence.

Dr. Posvet je brezplačna storitev, ki vam omogoča, da varno in zasebno stopite v stik s slovenskimi zdravniki in od njih dobite prve nasvete, kako ravnati v dani situaciji. Posvet na daljavo vam bo na voljo povsod in ob vsakem času, tudi ponoči, čez vikende in ob praznikih. Eden od sodelujočih zdravnikov vam bo na vaše vprašanje odgovoril v najkrajšem možnem času.

Storitev lahko uporabljate tako prek pametnega telefona kot tudi prek računalnika. Do nje dostopate prek aplikacije, ki si jo izberete, ko storitev aktivirate. Ob aktivaciji se odločite za svojo priljubljeno aplikacijo, na voljo so Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram, ter prek nje zastavljate svoja vprašanja zdravniku.

Tako lahko naslednjič, ko zbolite ali se poškodujete vi ali pa vaši najdražji, za pomoč hitro prosite strokovnjaka, ki vam bo znal pomagati in svetovati. Ta storitev bo zagotovo prišla prav tudi mladim družinam, ki jih skrbi zdravje svojih otrok. Starši se pogosto k odgovorom zatečejo na splet, kjer pa lahko dobijo tudi napačne informacije. Prek storitve Dr. Posvet se lahko vsak kadarkoli poveže s strokovnjakom, ki mu bo dal nujen nasvet in prvo pomoč.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
3,669
01.08.2024 ob 15:03
3,917
14.08.2024 ob 07:02
33,809
14.08.2024 ob 21:06
1,237
11.08.2024 ob 13:12
572
07.08.2024 ob 13:13
Preberi več

Več novic

New Report

Close