Tako fasado je za novo hišo izbral Robert Kranjec

anonimni uporabnik, 16. september 2019
Ostalo

Robert Kranjec je letos v Planici sklenil svojo dolgo in uspešno tekmovalno pot. Svoj čas sedaj posveča predvsem družini in novemu domu, ki si ga je z ženo Špelo in hčerkico Piko zgradil v Naklem.

Gradnja hiše je dolga in včasih tudi težavna pot, zato je pomembno, da izberemo kakovostne materiale in izvajalce, ki jim lahko zaupamo. Ko zidovi hiše stojijo in so vgrajena tudi vsa okna in vrata, se moramo posvetiti fasadi hiše, ki skrbi za večje udobje bivanja in zagotavlja prihranke pri ogrevanju in hlajenju objekta.

Ta kakovostni fasadni sistem je izbral Robert Kranjec

Naš nekdanji smučarski skakalec Robert Kranjec se je v tej fazi gradnje po priporočilih odločil za profesionalnega izvajalca fasadnih sistemov Blišč.

Izvajalec se ponaša s certifikatom JUBove Akademije in že 14 let strankam svetuje pri izbiri izdelkov JUB in vgrajuje kakovostne JUBIZOL fasadne sisteme.

“Izbral sem JUBIZOL fasadni sistem, ki je zame sinonim za vrhunsko kakovost,”

pravi Kranjec in dodaja, da je tudi kot športnik vedno posegal po najbolj kakovostni opremi, saj je ta predpogoj za vrhunske rezultate.
Fasada hiše v Naklem, Robi Kranjec, foto: Anže Petkovšek

Doma in v tujini je JUB poznan kot ugledni proizvajalec toplotnoizolacijskih sistemov JUBIZOL, še posebej pa ga stranke in tudi izvajalci prepoznavajo po odlični in močni tehnični podpori pri izvedbi zunanjega ovoja objekta.

JUB svojim strankam pri izbiri in vgradnji nudi celovito podporo, ki se začne s svetovanjem JUB-ovih arhitektov glede izbire najprimernejše rešitve glede na želje in zahteve strank ter okolico in zasnovo objekta. Z veseljem svetujejo tudi glede obnove že obstoječih objektov. Izdelava barvnih študij je pri JUB-u ob nakupu JUBIZOL fasade popolnoma brezplačna.

Strokovnjaki podjetja strankam svetujejo tudi glede izbire primernega izvajalca. Tako stranke ne tavajo v temi in se lahko zanesejo na dolgoletne izkušnje panožnih strokovnjakov.

Za družino le najboljše

“JUBIZOL fasadni sistem sem izbral zato, da bi s svojo družino živel v bolj zdravem bivalnem okolju, saj zaključni sloj poleg vodoodbojnosti zagotavlja tudi samočistilne lastnosti ter nespremenjen videz fasade na daljši rok,

svojo izbiro za JUBIZOL fasadni sistem utemeljuje Kranjec in dodaja, da se veseli selitve v hišo, katere svetel, eleganten in nežen odtenek so izbrali vsi člani družine.
Robert Kranjec pred novo fasado prekrito z Jubizolom, foto: Anže Petkovšek

Naložba v kakovosten fasadni sistem pa Kranjec vidi tudi kot investicijo za prihodnost, saj je hiša tako več vredna, vzdrževanja pa prvih 15 let praktično ni.

“Zagotovo je naložba v fasadni sistem moja investicija za prihodnost. JUBIZOL fasadni sistem, zato vsem, ki se odločate za gradnjo nove ali pa prenovo obstoječe hiše, toplo priporočam,”

pravi Kranjec.

Prednosti kakovostnega fasadnega sistema

Poznamo več vrst fasad, ki jih pogosto vidimo na slovenskih stanovanjskih hišah – na primer klasično ometano fasado, leseno fasado, opečno fasado in kamnito fasado. JUB ponuja več različnih fasadnih sistemov JUBIZOL, ki se razlikujejo glede na svojo prednosti. Tako so na primer pripravili poseben fasadni sistem JUBIZOL strong, ki je odporen na točo, in JUBIZOL Micro Air, ki diha in skrbi za visoko in varno propustnost ob odlični toplotni in zvočni izolaciji.

Nekdanji smučarski skakalec se je v sklopu JUBOZOL fasadnega sistema odločil za zaključni omet JUBIZOL Nano finish, ki ima med drugim samočistilni učinek, zagotavlja vrhunsko in dolgotrajno vodoodbojnost  ter odlično obstojnost nians.

Strokovnjaki ocenjujejo, da lahko z vgradnjo fasadnega sistema JUBIZOL in zadostno debelino fasadne izolacije porabo energije za ogrevanje znižate za do 40 odstotkov.

JUBIZOL fasadni sistemi so v celoti izdelani v Sloveniji in tudi vsi komponente, vključno z izolacijo, so proizvedeni lokalno. JUB je prepričan v kakovost svojih JUBIZOL fasadnih sistemov, zato zagotavljajo minimalno garancijo 15 let, na izbrane sistema pa celo 25-letno garancijo.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 21:44
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close