Povežite svoje storitve z A1 Connect!

anonimni uporabnik, 30. maj 2019
Ostalo

Pri A1 lahko združite vse svoje storitve na en račun in uživate v prihranku, neomejenem prenosu podatkov ter dodatnih ugodnostih.

A1 je prenovil svoj program zvestobe in uporabnikom predstavil ugodnosti, ki jih prinaša A1 Connect. Ob združitvi fiksnih in mobilnih storitev lahko uporabniki uživajo v:

  • 2 € mesečnega prihranka pri mesečni naročnini za vsako številko,
  • neomejenem prenosu mobilnih podatkov,
  • 12 mesecih brezplačne uporabe varnostne rešitve A1 Protekt in
  • 12 mesecih brezplačne uporabe storitve A1 Guard, ki pomaga varovati otroke na spletu.
A1 reklama connect,na sliki starejši gospod in malo mlajši gospod

Najboljša kombinacija za vas.

A1 Connect je na voljo uporabnikom mobilnih paketov A1 Go! in Dodatni, ki ju lahko povežejo s fiksnimi storitvami A1 Kombo, A1 Kombo lite ali A1 Domači net.

Svojo najljubšo kombinacijo lahko sestavite že od 39,98 € na mesec. Za manj kot 40 € tako povežete paket mobilne telefonije A1 Go! S in paket hitrega interneta ter digitalne televizije A1 Kombo S.

Brskajte brez omejitev!

Vsak, ki se odloči povezati fiksne storitve z mobilno telefonijo na paketih A1 Go! S, M in L, prejme neomejen prenos podatkov za 2 leti. Osnovno količino gigabajtov iz izbranega paketa pri A1 nadgradijo s 100 GB interneta polne hitrosti in nadaljnjo uporabo pri upočasnjeni hitrosti.

Brezplačna uporaba dodatnih storitev.

A1 z uvajanjem dodatnih varnostnih rešitev skrbi za varnost uporabnikov na spletu. Za odrasle je to aplikacija A1 Protekt, ki vašo mobilno napravo ščiti pred virusi, zlonamernimi kodami in spletnimi prevarami ter omogoča varno bančništvo. Aplikacija zaznane grožnje blokira, še preden napadejo vaš pametni telefon. Otroke pa na spletu s pomočjo staršev varuje aplikacija A1 Guard. Ta najmlajšim uporabnikom mobilne telefonije onemogoča dostop do neprimernih vsebin prek mobilnega telefona. Ni pa aplikacija v celoti namenjena le njim. Staršem omogoča, da otrokom omejijo porabo prenosa podatkov, uporabo družbenih omrežij in vsebin za odrasle. Tako se znebijo skrbi za previsok račun in poskrbijo, da so otroci varni tudi na spletu.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 16:20
113,027
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close