Gedeon Richter v skrbi za zdravje žensk

anonimni uporabnik, 08. april 2016
Ostalo
gedeon richter v skrbi za zdravje žensk

Že leta 1901 ustanovljeno specializirano farmacevtsko podjetje Gedeon Richter s sedežem na Madžarskem, temelji na inovacijah, z glavnim ciljem pomagati ljudem pri zdravljenju bolezni z inovativnimi izdelki.

Ginekološko zdravljenje je za družbo Gedeon Richter izjemno pomembno. Je ena od redkih družb na svetu s celovitim portfeljem izdelkov za ginekološke bolezni. Kot zanesljiv in stabilen partner so prepričani, da je pomembno zagotoviti rešitve za najpogostejše težave in življenjske dogodke žensk.

V podjetju so predani razvoju, proizvodnji in distribuciji visoko kakovostnih, inovativnih blagovnih znamk in generičnih farmacevtskih izdelkov in storitev. Strmijo k izboljševanju zdravja in kakovosti življenja ljudi. To počnejo na odgovoren in etičen način in z zavezanostjo trajnostnemu razvoju ob spoštovanju potreb posameznika, družbe in okolja.

Družba Gedeon Richter

Vertikalno integrirana multinacionalna evropska inovativna družba Gedeon Richter Plc., s sedežem na Madžarskem, je specializirana za farmacijo. Ukvarja se s farmacevtsko proizvodnjo, raziskavami in razvojem ter s prodajo in trženjem. Družbo je leta 1901 ustanovil farmacevt Gedeon Richter. Danes zaposluje 12.000 ljudi po vsem svetu, njeni izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah. Podjetje Gedeon Richter d.o.o. deluje v Sloveniji od leta 2012.

Inovacije in raziskovanje molekul originalnih zdravil so že od nekdaj ključni del strategije družbe, ki ima na področju raziskav in razvoja 1000 zaposlenih. Osredotoča se predvsem na zdravljenje benignih ginekoloških bolezni in bolezni centralnega živčnega sistema. Družba se posveča razvoju in proizvodnji izdelkov za centralni živčni sistem, srce in ožilje, gastroenterologijo in ginekologijo ter mišičnih relaksantov.

Ginekološko zdravljenje je za družbo Gedeon Richter izjemno pomembno, saj smo ena od redkih družb na svetu s celovitim portfeljem izdelkov za ginekološke bolezni. Na tem področju ima družba več desetletij vrhunskih izkušenj, prve poskuse s steroidi je namreč opravil že njen ustanovitelj Gedeon Richter.

Kot zanesljiv in stabilen partner so prepričani, da je pomembno zagotoviti rešitve za najpogostejše težave in življenjske dogodke žensk. V Richterjevem portfelju ginekoloških zdravil so učinkovite, sodobne in preizkušene nizkodozne kontracepcijske tabletke, nujna kontracepcijska tabletka, pršilo za lajšanje težav v menopavzi, zdravilo za zdravljenje vaginalnih okužb, edinstveno zdravilo za neinvazivno zdravljenje materničnih miomov in biološko podobno zdravilo za zdravljenje neplodnosti.

Video

Vsaka ženska si zasluži spoštovanje. Za njeno brezmejno ljubezen, materinsko skrbnost in neskončno predanost.
Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 19:14
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close