Preprosto, Marché

anonimni uporabnik, 19. oktober 2018
Ostalo
Marche sok 3

Marché je jutranja restavracija sredi tržnice, kjer si lahko poiščete svoj skriti kotiček in si vzamete trenutek za jutranjo kavo, spremljate pripravo izbranih sezonskih jedi od začetka do konca in resnično vidite, slišite, okusite, občutite pravo svežino. Preprosto, Marché.

Marché restavracija prebudi vsa vaša čutila in vam dovoli, da v zgodnjih jutranjih urah uživate v sproščenem odmoru in doživite jutranjo atmosfero kuhinje kot iz pisane tržnice. Gostje lahko resnično vidijo, slišijo, okusijo in občutijo svežino. Izučeni kuharji režejo, mešajo, gnetejo in pečejo vse kar je sveže. Marché svojo ljubezen do kuhanja, strast do svežine in kakovosti deli z gosti v odprtih kuhinjah.

Vdihajte vonj sveže pražene kavne mešanice iz kakovostnih kavnih vrst in se enostavno prepustite bogati aromi iz dišeče skodelice kave. Svojo kavo popijte na prijetni zunanji terasi v jutranji svežini, v urejenem notranjem poslovnem kotičku ali jo vzemite s seboj na pot. Brez občutka slabe vesti se pregrešite in nagradite svoje brbončice z okusno pripravljenimi sladicami iz hišne slaščičarne, ki so tako slastne, da jih boste zmazali vse do zadnje drobtinice. Okusite jutranjo svežino ročno iztisnjenih naravnih sokov ali pomarančnega soka, ki ima vonj po pravkar obranih pomarančah iz dreves. Naravni mešani sokovi z jesensko bučo bodo vaše telo napolnili z vitamini in minerali ter vam dali dodatno energijo za cel dan.

V Naravni pekarni opazujte kako nastaja pekovska umetnina izpod prstov pridnih pekov, ki z veliko vnemo začnejo s peko že zelo zgodaj. Topel, svež in hrustljav kos kruha ali okusna focaccia z dodatkom buče in bučnih semen enostavno bolj tekne, saj je ročno zgnetena z veliko ljubeznijo. Vsaka rezina salame, sira ali  koščka zelenjave je v jutranjem sendviču premišljeno obložena z občutkom zadovoljstva popolnega sendviča.

Jutranja delovna izmena se za zaposlene začne že ob 5.00 uri in brez popite jutranje močne skodelice kave enostavne ne gre. Požirek vroče kave in le grižljaj  v sveže pečen rogljiček s polnilom čokolade ali marmelade, jim da jutranji zagon in motivacijo, da opravijo svoje delo profesionalno in gostoljubno. Zaposleni so med seboj povezani kot močna veriga, pri kateri je vsak člen verige še kako zelo pomemben, da veriga ne poči. Naravna prijaznost je vrlina, ki zaposlene najbolje zaznamuje in največja zahvala je preprost nasmeh gosta, ki se vedno znova in znova vrača.

Marché podpira akcijo Jutranja., saj je jutranji del dneva najbolj pomemben delovni proces dneva. Ob prehitrem ritma življenja ima Marché kot  avtocestna restavracija poslanstvo vsakemu gostu  že zjutraj zagotoviti svežo in zdravo gostinske ponudbo. Vsak zaposlen je ključen za uspeh podjetja.

Spoznajte Marché

https://www.facebook.com/MarcheMovenpickSlovenija

Preberi tudi:

https://med.over.net/clanek/bolj-je-sveze-bolj-je-zdravo/
Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 19:14
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close