Uspešna slovenska blogerka izbira samo najboljše za svoje otroke

anonimni uporabnik, 23. april 2018
Ostalo

Danijela Sluga je mamica in uspešna slovenska blogerka, ki nas na svojem blogu Mami na off, s svojimi idejami in izkušnjami ter humornim pogledom na svet in materinstvo pogosto zabava in nasmeje. S svojimi tremi fanti se velikokrat znajde v zanimivih situacijah, zato smo jo tokrat vprašali, kaj ji je najbolj pomembno pri prehrani njenih otrok.

Uravnotežena prehrana je zelo pomembna

»Menim, da za dober razvoj otroci potrebujejo več majhnih obrokov dnevno, saj porabijo toliko energije, da je čas med glavnima obrokoma preprosto predolg. Zelo pomembno jih je navaditi, da si v dopoldanskem času privoščijo kakšen prigrizek. S tem bodo avtomatično zaužili bolj uravnotežen in okusen obrok, zaužita malica pa bo otroku dala potrebno energijo za opravljanje šolskih in drugih obveznosti.«

Mami na off izbira Zott!

Hitro in zelo okusno

Danijeli je zelo pomembno, da njeni fantje, poleg vse ostale hrane, zaužijejo tudi dovolj mleka in mlečnih izdelkov, ki so vir beljakovin, kalcija, vitaminov A, D, E in B12, ki so med drugim nujni za zdrave kosti in zobe. Zato pogosto posega po Zottovih mlečnih izdelkih, posebej po izdelkih Milk Tiger.

»Milk Tiger je tista idealna rešitev in odgovor na njuno željo po hrani, ki ju zadovolji in jima nariše največji nasmeh na obraz. Zato »tiger«, skoraj vedno pristane v naši nakupovalni košarici, zvečer ga tudi sama večkrat ukradem. Milk Tiger izdelki predstavljajo tisto pravo ravnovesje, ko jima želim ponuditi nekoliko bolj primeren prigrizek, ki poteši željo po lakoti, najbolj pa je to, da je pakiran v ravno prav veliki embalaži, da ga ne pojesta preveč. Vsako mojo mami prijateljico zanima dodana vrednost, zato moram omeniti, da gre za mlečni izdelek, ki ne vsebuje umetnih barvil, želatine ali konzervansov, temveč kalcij in vitamin D, ki sta priporočljiva za otrokov zdravi razvoj. Fajn, a ne?«

Obsežna paleta izdelkov Milk Tiger iz Zotta zaradi svoje kakovosti ne bo navdušila samo otrok, temveč tudi starše, najsi izberejo sveži sir, puding ali sirni prigrizek.

Milk Tiger obožuje cela družina!

Sladki užitek

In kaj, ko želi svoje otroke pocrkljati s kakšno sladico?

»Monte desert iz Zotta predstavlja tisto pravo ravnovesje, ko se želim izogniti klasičnim sladkarijam in jima ponuditi nekoliko bolj primeren prigrizek, ki poteši željo po sladkem,« je dejala Danijela.

Monte in njegova kombinacija sveže mlečne kreme, slastne čokolade in krepkih lešnikov je ljudem že od vsega začetka tako teknil, da je postal eden izmed najbolj priljubljenih desertov. Vaših otrok pa ne bo prepričala zgolj klasična Monte poslastica, temveč tudi božanski okus Monte Top Cup s pisanimi čokoladnimi bonboni, Monte v dvojnem lončku s hrustljavimi dodatki, Monte mlečni desert z zdrobom ali pa Monte Snack in Monte Drink.

Monte za maksimalno veselje.

Za dodatno veselje

Zott je pripravil odlično presenečenje, ki bo razveselilo tako odrasle kot otroke. Monte White oz. v polnem imenu Monte White Fan Edition je nov proizvod družbe Zott, ki v lončku skriva zgolj beli del deserta Monte. Monte White bo odlična izbira za posladkati se tako v šoli in službi kot v krogu družine in prijateljev.

Monte White za velike in male nasmehe

 

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
17.07.2024 ob 06:41
113,028
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close