Kaj imata skupnega stomatologija in obrazne gube?

anonimni uporabnik, 14. januar 2018
Ostalo

Zobozdravstveni poseg ali estetski poseg obraza? Obiščite Ledikdent, kjer lahko ujamete “dve muhi na en mah”.

Zobozdravstvo je že dolgo nepredstavljivo brez estetskih dodatkov, kar je eden od razlogov, zakaj so se zobozdravniki začeli ukvarjati z estetiko obraza.

Drugi razlog je, da nepravilni ugrizi, slabe zobne proteze in podobne “zobne” težave zelo pogosto povzročajo tudi gubice na obrazu. Strokovnjaki lahko za vsako gubo povedo, ali je nastala zaradi težav z zobmi ali z drugim razlogom.

In tretji, precej pomemben razlog je, da je postopek vstavljanja polnil enak kot anestezija, ki jo zobozdravnik opravi vsaj desetkrat na dan. Ker imajo zobozdravniki že prakso in izkušnje ter “občutek” za takšen postopek, je logično, da so se lotili opravljanja tudi manjših estetskih posegov.

V januarju zagotavljajo 10 % popust na njihove storitve (za vse vrste plačil).

Hialuronska polnila sestavlja čista kristalna hialuronska kislina. Hialuronska kislina je naravna snov, ki se naravno pojavlja v človeškem organizmu, od tega se je 50 % nahaja v koži. Je snov, podobna gelu, ki vpliva na regeneracijo in nastanek novega kolagena in kolagenskih vlaken ter drugih tvornikom kože. Med procesom naravnega staranja se hialuronska kislina resorbira, zato jo s pomočjo postopkov s polnili nadomeščamo.

Hialuronska polnila so najboljša rešitev za vsakogar, ki si želi osvežitve in pomladitve obraza na popolnoma naraven način ter želi vidne spremembe že z enim prihodom v ordinacijo. Polnila so prava izbira za moške in ženske, ki želijo zavreti naravni proces staranja in tudi tiste, ki si želijo s pomočjo posega, preprečiti pojav prvih gub. Polnila so prav tako varno ne-kirurško zdravljenje za zmanjšanje brazgotin na koži ter poškodovanih kolagenskih struktur pod kožo. S pomočjo hialuronskih polnil je mogoče med drugim napolniti in zgladiti gube okoli oči, na čelu in obrazu ter nazolabialne gube. Zelo pogost poseg je povečanje ustnic, povečanje ličnic ter korekcija in izpopolnjenje obraza. Količina in vrsta polnila sta odvisna od različnih indikacij, ki jih po individualnem posvetu določi zdravnik.

Postopki s polnili so popolnoma neboleči, ker se uporablja lokalni anestetik, ki je preprost in varen ter traja kratek čas. Rezultati so vidni takoj po posegu, saj koža postane gladka, nategnjena, povrne pa se mladostna mimika in struktura obraza. Po posegu lahko pride do rdečine ali blagega otekanja, kar v nekaj dneh navadno izzveni. V tem obdobju se je treba izogibati savni, solariju, neposrednem izpostavljanju soncu in kozmetičnih tretmajev obraznega dela, ki je bilo tretirano. Neželeni učinki so zelo redki.

Obiščite Ledikdent in se prepričajte o njihovi strokovnosti!

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
10.07.2024 ob 09:38
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close