Nezaključen študij? S podporo je lažje.

Ste prekinili študij? Odločite se za nadaljevanje študija, saj diploma dokazano prinaša pozitivne spremembe v karieri.

Ste v preteklosti že študirali na kateri od fakultet pa ste zaradi različnih razlogov študij prekinili? Odločite se za nadaljevanje študija in pustite nam, da vam pri tem pomagamo.

Seveda mora motivacija za študij prihajati iz vaše strani, pripravljeni morate biti na odrekanja in reorganizacijo svojega časa in tudi kakšno neprespano noč, saj vam bo online študij kljub svojim prednostim vzel veliko vašega prostega časa.

Zakaj bo zdaj, če se odločite za študij, študirati lažje? 

  1. Ker je že 30 let trend v svetu online študij, ki je prilagojen sodobnemu načinu življenja. Vendar ne vsak online študij, zato pazite da izberete kvalitetnega. Poslušanje posnetih predavanj predavateljev ni online študij. Pri nas kvaliteto potrjujemo z mednarodno akreditacijo. 
  1. Ker vam edini v Sloveniji nudimo celostno podporo pri online študiju. Kar ne pomeni, da bomo na mesto vas tudi študirali. 😉 Vas bomo pa spremljali na vsakem koraku, sedem dni v tednu. Online mentor vas bo spremljal sedem dni v tednu, vas motiviral, spodbujal, … predavatelji vam bodo dajali povratne informacije, vas usmerjali katera znanja želijo in vas bodrili, da praktične naloge pripravljate še bolje. Menedžer programa na Dobi bo spremljal vaš napredek in tehnična podpora bo tukaj za vse kar vam bo zagodla tehnika. Kako poteka podpora med online študijem na Dobi lahko pogledate v spodnjem posnetku.

https://www.youtube.com/watch?v=My79MPzYXm0&feature=youtu.be&list=PLrIAA9IoCJF0oKhFdzUfZ3zX_8Q9-qubu

  1. Online študij vam omogoča večjo fleksibilnost. Študirali boste samo en predmet naenkrat, ne bo vam potrebno iskati parkirišč po službi in si delati dodatnih potnih stroškov, študirali boste lahko v večernih urah, ko bodo že vsi v svojih posteljah, vendar bodo vsak teden kljub temu morale vse naloge biti oddane v točno določenem roku. Fleksibilnost ne pomeni tudi nižanje standardov kvalitete študija.
  1. Ko ste bili mlajši niste imeli predstav kaj bi sploh radi v življenju. Izbrali ste fakulteto, ki vam je bila takrat najbolj simpatična, ali pa vas je za njo navdušil prijatelj ali celo starši. Zdaj točno veste kaj vas zanima in katera znanja potrebujete. Naši programi so aktualni in naši profesorji praktiki iz gospodarstva. Našo ponudbo si lahko pogledate tukaj.
  1. V vseh vaših letih dela ste si pridobili tudi ogromno izkušenj, ki jih boste lahko pridno uporabljali že v času svojega študija, saj naši profesorji od vas zahtevajo praktične rešitve problemov. Teorija je le osnova, ki mora biti nadgrajena s prakso in povezana z vašimi izkušnjami.
Online študij na Doba fakulteti je prilagojen sodobnemu načinu življenja.

Kako naprej?

  1. Preberite zgodbo Danijela, ki je nadaljeval študij na DOBI.
  2. Zaupajte nam kateri od sodobnih programov bi vas najbolj zanimal.
  3. Naši svetovalci so vam na voljo tudi za vse informacije v zvezi s priznavanjem predmetov, ki ste jih v preteklosti opravili na drugih fakultetah.
  4. Pridružite se nam na informativnih dnevih v Mariboru, Ljubljani, Kopru ali online – 29. avgusta ali 14. septembra. Več informacij in prijave so dostopne na linku.

 

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 21:34
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close