Kam skriti denar na potovanju?

Plenička, krtača, … Ker so nepridipravi vedno na preži, vam ponujamo nekaj idej, kam skriti denar na potovanju.

Ne glede na to ali se odpravljate na dopust v bližnje kraje in boste poležavali na plaži ali pa je vaš dopust bolj aktiven, vedno obstaja strah, da vas bodo okradli. Ker so nepridipravi vedno na preži, vam ponujamo nekaj idej, kam skriti denar na potovanju.

In upamo, da tatovi tega ne bodo prebrali.:-)

Skrivni žep

Pravilo številka ena je, da nikoli nimate vsega denarja na enem mestu. Predvsem pa ne v denarnici. Dobra ideja je skriti žep na notranji strani hlač, krila, jakne. Z nekaj truda ga brez težav prišijete sami.

Ženski nedrček

Nobena novost pa vendar še vedno zelo primerno mesto za skrivanje denarja. Nekateri nedrčki imajo odprtine za podporne blazinice, skozi katere brez težav skrijete zvitek denarja. Nanj lahko obesite tudi torbico, kot prikazuje slika, kar je še posebej primerno, če se boste odpravili na raziskovanje mest.

Ženski higienski vložek

To je še posebej primerno, če ste veliko na plaži. Če bodo tatovi brskali po torbici, bodo najprej pogledali kje je denarnica ali kaj podobnega. Vložki pa niso ravno najbolj vroča roba med tatovi. Uporabite lahko tudi plastično škatlico za tampone, kamor brez težav skrijete 20 ali 50 evrov.

 

Ali morda otroška plenička?

Zakaj pa ne.

Krema za sončenje

Seveda govorimo o prazni embalaži, ki jo dobro očistite in vanjo skrijete denar in ključe. Glejte le na to, da ima embalaža široko odprtino.

Krtača za lase

Nekatere krtače so takšne, da se del, s katerim se češete dvigne. Kar priročno mesto za skrivanje denarja in osebne izkaznice. Smolo boste imeli le, če bo tatovom všeč vaša krtača.

Upamo, da vam bodo nasveti za skrivanje denarja prišli prav. Predvsem pa, da bi brezskrbno uživali na počitnicah.

Foto: Pinterest

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,487
30.03.2024 ob 10:27
297,923
01.09.2024 ob 10:17
113,038
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close