Najučinkovitejša rešitev za odstranjevanje dlak

anonimni uporabnik, 19. april 2017
Ostalo

Odkrijte svojo lepoto vsak dan znova, poslovite se od dlačic in ob redni uporabi, uživajte v svilnato gladki koži.

Različni tipi kože, dlačic in raznolike oblike predelov telesa, kjer si dame zaželimo svilnato gladke kože, so navdihnili nov model aparata za odstranjevanje dlak, Philips Lumea Prestige, ki je prva naprava IPL z nastavki, posebej prilagojenimi različnim delom telesa. Odslej lahko najučinkovitejšo rešitev IPL uporabljate brezžično ali žično, senzor SmartSkin pa vsakokrat izmeri najboljšo nastavitev za vaš tip kože. Dame, odkrijte svojo lepoto vsak dan znova, poslovite se od dlačic in uživajte ob svilnato gladki koži vse dokler redno, na 4 – 8 tednov, izvajate tretmaje.

Inovativna tehnologija, razvita z vodilnimi dermatologi in Philipsovimi strokovnjaki na področju odstranjevanja dlak, je združena v novem aparatu Philips Lumea Prestige s štirimi nastavki ustrezno ukrivljenih oblik, da se prilegajo posameznim delom telesa, s filtri in različnimi velikostmi okenca za tretmaje za preprost, hiter, varen in učinkovit tretma celotnega telesa.

S senzorjem SmartSkin do popolne nastavitve

Philips Lumea Prestige je učinkovita na širokem spektru tipov in barv kože ter uporabnicam pomaga oceniti, katera nastavitev moči je prava za njih. Naprava ima 5 nastavitev jakosti bliskov, najboljšo nastavitev za vašo kožo pa lahko zdaj preprosto izmerite s senzorjem SmartSkin. Do najučinkovitejše uporabe z najprimernejšo nastavitvijo vas tako loči le pritisk na gumb in morebitnega strahu, da ste narobe ocenile svoj tip kože in dlak, tako ni več.

Možnost uporabe s kablom ali brez njega

Za popolno udobje in priročnejšo uporabo je Philips Lumeo Prestige mogoče uporabljati s kablom ali brez njega. Brezžični tretma omogoča popolno svobodo gibanja, uporabno predvsem pri manjših ali težje dostopnih predelih telesa, uporaba kabla pa je priročnejša za večje predele. Žična uporaba zagotavlja hitrejši tretma brez prekinitev, saj poveča frekvenco svetlobnega bliska in je zato postopek hitrejši za kar 1,75-krat.

Nova oblika, enaka tehnologija IPL

Kot ostali modeli Philips Lumea, tudi najnovejši model Philips Lumea Prestige uporablja tehnologijo IPL, ki z nežnimi pulzi svetlobe zmanjša ponovno rast dlak, tako da koren dlake spravi v stanje počivanja. Raziskave so potrdile bistveno, 92 % zmanjšanje poraščenosti že po 3 tretmajih, opravljenih v dvotedenskih razmikih, po katerih je bila koža že neporaščena in občutneje bolj gladka. Za ohranjanje svilnato gladke kože, ne da bi dlačice spet zrastle, so potrebne ponovitve tretmajev vsakih 4-8 tednov tudi v nadalje.

IPL je tehnologija, sorodna laserski, s katero lahko zdravijo le zdravniki. IPL-naprave pa sevajo širši snop svetlobe širših valovnih dolžin ter jih zaradi nižjih energij v tkivu za učinkovito zdravljenje prekomerne poraščenosti in odstranjevanja neželenih dlak lahko uporabljajo tudi laiki.
Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije

Edinstveno zaobljeni nastavki za različne dele telesa

Edinstvene oblike ženskega telesa potrebujejo edinstveno nego, zato je Philips Lumea Prestige edina naprava IPL, ki so ji priloženi zaobljeni nastavki, oblikovani za doseganje najboljših rezultatov na različnih delih telesa. Nastavki se razlikujejo glede na kombinacijo oblike, velikosti okenca in filtra. Naprava Philips Lumea Prestige omogoča specializirano uporabo na večjih predelih telesa (noge, roke, trebuh), na obrazu (zgornja ustnica, brada, linija spodnje čeljusti), predelu bikinija in pod pazduho.

Nastavek za telo

Nov nastavek za telo ima veliko (4,1 cm2) okno, ki pokrije večje predele telesa in omogoča hitrejše tretmaje, posebej na predelu nog. Vbočena oblika nastavka zagotavlja optimalen stik s kožo na večjih predelih telesa, kot so noge, roke ali trebuh in tako zagotavlja hitrejši, enostavnejši tretma na omenjenih predelih. Z novim nastavkom lahko tretma obeh spodnjih predelov nog opravite v le 8,5 minute. 83 % žensk je bilo po opravljenih tretmajih zadovoljnih z zmanjšano poraščenostjo nog.**

Nastavek za obraz

Manjši nastavek za obraz (2 cm2) z ravno površino vključuje dodatni vgrajen svetlobni filter za dodatno zaščito in učinkovito uporabo na občutljivejših predelih kože, kot na primer nad zgornjo ustnico, brado in po liniji spodnje čeljusti. Nov nastavek je prepričal 84 % testiranih žensk.**

Nastavek za predel bikini

Posebej oblikovan nastavek v srednji velikosti (3 cm2) za temnejše, močnejše dlake, ki se navadno pojavljajo na predelu bikini, omogoča močnejši blisk svetlobe za učinkovitejši tretma, pri čemer pa vseeno ščiti občutljivo kožo na omenjenem predelu. Nastavek ima izbočeno obliko, kar zagotavlja optimalen kontakt s kožo med tretmajem ter dodaten prozoren filter za higieno. 78 % žensk, ki so preizkusile nastavek za predel bikini, je bilo zadovoljnih z zmanjšanjem dlak, ki so jih zaznale na tem predelu.**

Nastavek za pazduhi

Nastavek za pazduhi je podoben nastavku za telo, le da z manjšim okencem (3 cm2) in izbočeno obliko omogoča boljši kontakt s kožo, kar potrjuje 83 % zadovoljnih uporabnic.**

** Raziskava izvedena na Nizozemskem in v Avstriji, v kateri je sodelovalo 46 žensk; rezultat so dosegle po 3 depilacijah pod pazduho, na predelu bikinija in na nogah ter po 2 depilacijah na obrazu.

Mobilna aplikacija – popolna podpora Lumee Prestige

Nova brezplačna mobilna aplikacija Philips Lumea IPL je popoln partner nove Lumee Prestige. Oblikovana je za pomoč pri uporabi in za kar najboljši izkoristek aparata. Uporabnice lahko tako popolnoma samozavestno uporabljajo tehnologijo IPL, saj jih aplikacija vodi skozi postopek korak za korakom. Obenem pa zagotavlja popolnoma prilagojen, personaliziran načrt tretmajev z opomniki za vsak predel telesa ter jim tako pomaga dosegati in ohranjati najboljše možne rezultate.

Dosegljiva je v trgovini Google Play in iTunes.

Model Philips Lumea Prestige BRI956/00 je na voljo po priporočeni maloprodajnih ceni 559,99 EUR. Na voljo sta še model Lumea Prestige BRI950/00 po MPC 459,99 EUR in Lumea Advanced po 349,99 EUR. Več informacij o posameznih modelih in cenah najdete na philips.si/Lumea.

Philips Lumea Prestige, ki je naprodaj po vsem svetu, je izdelana v Sloveniji, kar je označeno tudi na izdelku.

O Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je eno izmed vodilnih svetovnih podjetij na področju zdravja in počutja ljudi, ki se pri oblikovanju svojih inovacij osredotoča predvsem na izboljševanje kakovosti življenja znotraj področij, kot so zdravstvo, življenski slog in razsvetljava. Uprava multinacionalke je na Nizozemskem, podjetje pa je v letu 2012 doseglo promet 24,8 miljarde EUR in trenutno zaposljuje okoli 114.000 zaposlenih v več kot 100 državah po svetu. Podjetje je vodilno na področju naprav za nego srca ter naprav za izvajanje akutne zdravstvene nege in zdravstvene nege doma, varčne razsvetljave in inovativnih svetilnih aplikacij, kot tudi na področju moških izdelkov za britje in nego, ter ustne higiene. Aktualne novice Philipsa najdete na www.philips.com/newscenter.

 

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,496
30.03.2024 ob 10:27
297,958
05.10.2024 ob 16:19
113,047
05.10.2024 ob 17:10
Preberi več

Več novic

New Report

Close