Prihaja popolno družinsko doživetje – Otroški bazar

anonimni uporabnik, 06. september 2016
Ostalo

Otroški bazar bo poskrbel za bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne delavnice za …

Na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani prihaja popolno družinsko doživetje – 11. Otroški bazar, ki bo potekal od 9. do 11. septembra. Otroški bazar bo poskrbel za bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope, spoznavanje živali v mini živalskem vrtu, zdrav življenjski slog … Dobili boste ideje o družinskih počitnicah, urejanju vašega doma, prejeli informacije za finančno varnost vaše družine in pridobili tisoč in en uporaben nasvet.

foto_eksperimentalnikoticek_logobazar_470x250

Vrhunski nastopi na odru

Poleg številnih nastopov otrok iz vrtcev in osnovnih šol, nagradnih iger, dramskih točk in skečev, ne zamudite koncerta RIBIČA PEPETA z revijo Plesnega mesta, igranih predstav MAŠA in MEDVED in MAČEK MURI ter baletne predstave LEDENA PRAVLJICA.

foto_ribicpepe_logobazar_470x250

foto_masainmedved_logobazar_470x250

Novosti

Letošnje novosti so program v EKSPERIMENTALNEM KOTIČKU, BAZARKOVA USTVARJALNICA IN BRALNICA z znanimi pisatelji Andrejem Predinom, Milanom Dekleva in Tatjano Pregelj Kobe, BAZARKOVA KUHINJA, v kateri bosta med drugim kuhala zmagovalca šovov Gostilna išče šefa Tomaš Javurek in MasterChef Slovenija Darko Klemen. Vsi, ki radi kupujete preko spleta, pa boste imeli ekskluzivno priložnost, da ponudnike spoznate v živo v SHOWROOMU SPLETNIH TRGOVIN z raznoliko ponudbo za družine.

Prvič v Sloveniji – poletno drsališče z ledom

V dvorani Kocka/A2 bo prvič postavljen pravi pravcati ŠPORTNI PARK z različnimi športnimi disciplinami, plezalno steno, bowling stezo in kinom. Na Zunanji ploščadi pa bo prvič v Sloveniji na voljo tudi POLETNO DRSALIŠČE S PRAVIM LEDOM v organizaciji skupine Lucky Luka.

foto_ledenapravljjica_logobazar_470x250

Prva pomoč za dojenčke

Že tretje leto zapovrstjo bo prva dneva Otroškega bazarja, natančneje v petek in soboto, 9. in 10. septembra, potekalo SREČANJE NOSEČNIC IN MLADIH STARŠEV. Na dogodku bo med drugim o vzgoji predaval Marko Juhant, o uvajanju goste hrane pri dojenčkih bo spregovorila Ana Žontar Kristanc, o alergijah, povezanih s hrano pri otrokih, pa alergologinja Vesna Plevnik Vodušek, dr. med. Prvič pa bo potekala tudi delavnica prve pomoči za dojenčke.

foto_markojuhant_logobazar_470x250

Dobrodelno

V okviru Otroškega bazarja bosta potekali kar dve dobrodelni akciji. V akciji »PODARI ZVEZEK« boste v določenih DZS-jevih prodajalnah lahko nakupili šolske potrebščine, ki jih bo organizator preko Mestne Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje podarili otrokom iz socialno šibkih družin. Akcija se bo nato selila na Otroški bazar, kjer boste prav tako lahko prinesli nove šolske potrebščine (seznam potrebščin si lahko ogledate na spletni strani Otroškega bazarja). Skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije (OKS) pa Otroški bazar pripravlja tudi DOBRODELNO DRAŽBO ŠPORTNIH REKVIZITOV NAJUSPEŠNEJŠIH SLOVENSKIH ŠPORTNIKOV – med drugim bodo na voljo tudi štartna številka Petra Prevca, podpisan dres Anžeta Kopitarja in slovenske hokejske reprezentance. Izkupiček iz prodaje bo šel v fond Fundacije za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij (ustanovljena znotraj OKS). Rekviziti bodo pred dražbo razstavljeni na Otroškem bazarju.

Informacije o programu in vstopnicah so na voljo na spletni strani www.otroskibazar.si.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,496
30.03.2024 ob 10:27
297,960
07.10.2024 ob 19:13
113,047
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close