Bolezni dojk

anonimni uporabnik, 25. julij 2012
Ostalo

Prav je, da vsaka ženska pozna zgradbo in delovanje dojk ter najpogostejše bolezenske spremembe, diagnostične postopke …

O raku dojke je bilo že veliko povedanega na televiziji in radiu ter veliko napisanega v dnevnem in periodičnem tisku, o normalnih spremembah v dojki in nenevarnih (benignih) bolezenskih spremembah pa le malo.

Prav je, da vsaka ženska pozna normalne spremembe v dojki, ki se začnejo v puberteti in se nato ponavljajo vsak mesec ob mesečnem perilu. Prav je, da veste, da zatrdlina v dojki lahko nastane tudi zaradi različnih, nenevarnih sprememb, ki so mnogo bolj pogoste kot rak. Dobro je tudi, da veste, kako ugotovimo naravo bolezni, kako zdravimo raka dojke in kje lahko dobite potrebna pojasnila in pomoč. S tem védenjem boste brez strahu sledile spremembam v vaših dojkah in če bo potrebno, poiskale zdravnika.

Strokovnjaki z Onkološkega inštituta so s tehnično pomočjo raziskovalcev s Fakultete za elektrotehniko za vas pripravili spletno stran, na kateri boste našle osnovne podatke o zgradbi in delovanju dojke ter najpogostejših bolezenskih spremembah, diagnostičnih postopkih, zdravljenju in rehabilitaciji.

Več >>>

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 18:28
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close