Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija kronična utrujenost

kronična utrujenost

Pozdravljeni!

Moje slabo počutje se je pričelo že pred dobrim letom. Star sem 28 let. V tem času sem šel na veliko število preiskav (MR glave, vratu, EMG roke, obisk ortopeda, nevrologa, test borelije, otorino… ki bi lahko bili vzrok za moje počutje. Vse preiskave so bile bp. Začelo se mi je z bolečinami v nogah, tudi klecanje nog, nestabilnost pri hoji, velika utrujenost tudi po večih dne počitka, včasih tudi megljenje pred očmi, težave s koncentracijo. Večkrat so mi naredil test krvi,ki pa je bila bp razen pri železu sem imel vrednost 6 (pomankanje železa). Kaj bi lahko bil razlog temu?

Pozdravljen!

Jaz ti priporočam, da si daš še pregledat ščitnico, mogoče ti ravno ta nagaja.

Pozdravljen Jan.Jaz pa ti priporočam še krvne teste na celo družino herpes virusov(EBV,Cytomegaluvirus,Herpes 6,7,8,HSV1,ind,HPV in nekatere bakterije in krvno preiskavo na kandido.Lahko pa opraviš še preiskavo imunskega stanja (limfogram) na Institutu za mikrobiologijo in imunologijo na Zaloški cesti 4 v Ljubljani.Lahko tudi na napotnico osebnega zdravnika.Saj veš, mikrobov okrog nas je povno vse povsod.Ko pridejo enkrat v naše telo,so naši podnajemniki in naš imunski sistem vseh ne more uničiti.Povzročajo nam okvare v nevrološkem,hormonskem, in imunološlem sistemu,zato je posledično moten pravilen kemični proces delovanja telesa.Zato se pojavijo vse mogoče težave,nekatere si tudi ti opisal.Lep dan in oglasi se še kaj.Nadja

Lepo pozdravljeni!

Kar vam lahko svetujem jaz, je, da si pišite d n e v n i k- o svojem počutju (). Če vas težave tako ovirajo, da z njimi ne morete normalno funkcionirati ali vas celo onemogočajo v vsakodnevnih dejavnostih, se z zapiski obrnite na strokovnjaka, ki vas bo pripravljen obravnavati c e l o s t n o (!) in ne zgolj parcialno s pošiljanjem od vrat do vrat. Po mojih osebnih izkušnjah se parcialna strokovna mnenja včasih med seboj izključujejo, kar bolniku lahko povzroča dezorientacijo glede bolezni.

Napišite povratno informacijo! Vse dobro!

Veronika

New Report

Close