Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina bolečine v trebuhu

bolečine v trebuhu

Spoštovani!

Že od novega leta imam težave z želodcem. Imela sem bolečine v zgornjem delu trebuha, ki so se širile tudi bolj levo pod rebni lok, bilo mi je slabo, a bruhala nisem, veliko se mi je spahovalo, nisem imela apetita. Ob obisku zdravnika mi je le-ta predpisal zdravila za zmanjševanje izločanja želodčne kisline (Ortanol), ker sem pred kakimi štirimi leti imela podobne težave, a mi gastroskopija in UZ trebušnih organov ni pokazal ničesar razen povečane kisline. Po štirinajstih dneh se mi je stanje močno izboljšalo, a povsem dobro ni.Še vedno me včasih boli v zgornjem delu trebuha in malo levo, se mi občasno spahuje.Sedaj je že približno 14 dni, odkar se pojedla zadnje tablete. Apetit imam sedaj normalen, česar prej ni bilo.
Zanima me, ali so te težave in njihovo trajanje lahko posledica samo povečane želodčne kisline ali pa naj se spet odpravim k zdravniku na nadaljne preiskave.

Lep pozdrav!
Teja

Spoštovani!

Ker se težave niso do konca umirile, bi bilo pametno jemati po eno tableto oratnola ali drugega ustreznega zdravila nekaj tednov. Na ta način zaščitite sluzniso pred prehitro ponovitvijo.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close