Najdi forum

Jem kvalitetno hrano, nič cvrtja, sladkarij, belega kruha itd. Ampak tek imam takšen, da to ni več za nikamor.Kaj bi dala da bi mi nekaj vzelo tek. Če imam hude probleme mi ni do hrane in shujšam, ampak na obzorju ni nobene večje težave torej…Ja, vse je v glavi, ampak moja glava je lačna zato bi si z veseljem nabavila tisti Reductil samo zdravnici nebi za živo glavo rekla za recept, ker je suha kot zobotrebec in najbrž nima pojma kaj je to lakota. In sedaj vprašanje – se zdravilo ki ti vzame tek imenuje točno Reductil in če se dobi npr. v Bosni brez recepta. Tja namreč gre večkrat frendica pa bi jo prosila, če mi ga kupi.
Lep pozdrav!

Poglej si post ” reductil-ima kdo izkušnje?” pod 25. 02., boš našla odgovore.

Lep pozdrav!

V Bosni se dobi Reduktil brez recepta,cena pa je tu neki.Tud moja zdravnica je suhica amapak ti morem povedat da je bila prav vesela ko sem ji sama predlagala za Reduktil,ker je rekla da mi je sama htela predlagat pa nekak ni upala.Tak da ji kar reči naj ti da recept pa bo,saj ga boš ti plačala ga ne dobiš zastojn,tak da naj kar napiše recept,to je njeno delo.

Verjetno so ta zdravila samo za tiste, ki imajo ITM nad 30 ali je možno tudi za nas, tiste z nižjim ?

Tudi v Avstriji in na Hrvaškem dobiš Reductil brez recepta, cena je 50 evrov na škatlico. Baje so tablete kar učinkovite, ampak imajo pa stranske učinke, sploh na začetku. O teh pa lahko malo na netu prebereš, je bilo že dosti napisanega.

barbara998, praviš da se dobi Reduktil tudi v Bosni – sedaj pa me zanima ali si se zapisala ali se zdravilo v Bosni tudi napiše Reduktil ali Reductil.Kolegica je že bila v Bosni in so ji v lekarni rekli da to zdravilo v Bosni ni registrirano in ga ne prodajajo in ga nimajo. Ponudili so ji Xenical…

Reductil je reductil, pa naj bo pri nas, v Bosni ali pa v Culakafri. Reductil ti odvzame apetit in nič drugega in je zelo učinkovit, Xenical pa odvaja del neprebavljene maščobe iz telesa. Ne vem, zakaj ne bi zdravnici rekla zanj, saj zato pa je tvoja zdravnica, da ti pomaga, če si seveda do tega upravičena. Za par kg dol vzet ti ga verjetno ne bo napisala, čeprav jaz tudi tukaj ne vidim ovire.

Ja pa glih to je pri meni problem da imam “samo” enih sedem kil preveč. Ker pri nas imam z zdravstvom take izkušnje, da se takoj zgražajo nad tabo, če želiš, da te poseg ne boli, če želiš po operaciji da bi te lepo zašili brez groznih brazgotin in če si želiš kakorkoli olajšati življenje. Potem takoj dobiš odgovor v slogu – je treba malo potrpeti, važno je zdravje in ne lepota, bodite veseli, da ste še živi itd…

Ali se reductil dobi v Bosni ali ga tam sploh nimajo?

Drage moje tudi pri nas Reductil ni na listi zdravil, sam sem preverila, po mesecu in pol ko sem ga jemala in se zelo zelo slabo počutila,da ne govorim od dveh vidnih slikah, vrtoglavicah ( sedela sem za mizo in z glavo udarila po tipkovnici) Kasneje mi zdravnik pove da so to stranski učinki Reductila in sem morala takoj prenehati z jemanjem. Glede tega da ga ni na slovenski listi zdravil bom poiskala link do tega podatka in vam ga posredovala da boste videle kje je naše zdravstvo in resno vam polagam na srce ko boste opazile kakšno kontra indikacijo prenehajte in ne strmite za tem da si boste pomagale z tabletami. Jaz sem kasneje šla na oeracijo želodca kjer so mi vstavili Prilagodljiv Trak (švedska pasica na tem forumu si lahko ogromno preberete o tej zadevi). Če še katero kaj zanima me naj kar vpraša.
Še enkrat pa vam povem ne mislite da vam to govorim da vam bi zbila voljo ampal da bi vas zaščitila pred nesrečnim počutjem.

lp
Veliko uspeha vsem ki hujšate Z REDUCTILOM

meni ne koristi, kakšnih stranskih učinkov razen groznega zaprtja ni bilo, koristi pa tudi ne. pri meni ne gre zato, da bi morala manj pojest in da se ne morem nasiti, problem je, ko me prime (kot me je prej ko sem kadila prijelo za enega prižgat) jest nekaj sladkega, kar pomeni po dobrem kosilu pej cigaret zdaj pa čokolada in mislim, da mi trakec tega ne bo rešil in se bom morala znajti drugače (čeprav mi tudi 5 obrokov in nizek GI ne pomagata kaj dosti). saj se trudim in bremzam, vedno se ne morem.

Jaz ga jemljem 3 tedne, težav kakršne opisujete nimam, pravzaprav nimam nobenih težav, dejansko se počutim bolj kot pri raznih dietah, kjer sem bila izčrpana in brez volje, sedaj tega ni. Moja največja težava je bila, da sem zvečer pojedla kar sem vidla, sedaj mi zadostuje samo jogurt, morda kakšna solata… shujšala sem 6 kg.

pozdravljena dekleta,

V prejšnjem javljanju sem vam obljubila link do zdravil ki so registrirana v Sloveniji;
http://www.zdravila.net, morale se boste registrirati in potem napisati ime zdravila nato pa klikniti “zdravila odobrena v EU.” Preverite lahko katero koli zdravilo!

Želim Vam veliko uspeha!

lp

pozdravljene ja mene pa zanima kolk časa naj bi se te tablete jemale pa kolk jih je v škatli pa se da kle pri nas to kupiti ali katera pozna še kake tablete za hujšanje namreč sem probala od herba fasta pa do natur slim pa nič morem pa zgubiti kakih 10-12kg lep pozdrav vsem

Reductil je v Sloveniji v registru zdravil od leta 2002,mogoče je bil tudi že prej.Jaz sem ga do sedaj v petih letih jemala 3x,vedno samo 1 mesec.Prvič mi je fenomenalno pomagal,shujšala sem 7kg,drugič malo manj,tretjič je pa spet uspešno zaviral moj volčji apetit.
Prejšni teden sem ga kupila četrtič,tokrat so nastali problemi,že drugi dan jemanja se je zvečer pojavil hud pritisk v glavi in neprijetna vrtoglavica,da o zaprtju ne govorim.Nehala sem ga jemati pred 5 dnevi,pa kljub odvajalom nisem šla normalno na wc.
Žal mi je da sem vrgla 50eur stran,a ga ne upam več jemat.Mogoče bi ga lahko vzela vsake par dni?Ima kakšna podobne izkušnje?
Ko sem ga jemala prej nisem razen povišanega pulza in rahle zaprtosti imela nobenih drugih stranskih učinkov.Izgubiti moram 10-15kg,no lahko bi še kakšno kilco več:))a bi že s tem bila zadovoljna.Reductil je bil zame idealna opcija,ker imam velik apetit in se ne znam brzdat.Diete so vse bile neuspešne,ločevalna je sicer enkrat uspela,a samo za kratek čas,sedaj mi tudi ta ne premakne več kazalca na tehnici:))lp

Glede registracije Reductila v SLO-pejte pod register zdravil v Sloveniji,pod črko R in to je to.Je pa tudi priročnik,ki ga imajo v vseh bolnišnicah in zdravstevih domovih in lahko preverite.

Tudi jaz sem nekaj več kot 1 mesec hujšala z reductilom. Ko pa se mi teža ni premaknila več navzdol, sem ga raje nehala jemati. Shujšala sem 4 kg, kar je čisto premalo za dober mesec. Potem sem malo prekinila in ga začela spet jesti, vendar samo par dni. V prvi rundi sem stranske učinke zaradi velike želje po shujšanju vzela v račun: res je, da mi je reductil dobesedno uničil vsakršno željo po hrani, veliko sem pila, to je plus. Po drugi strani pa mi je že krajša vožnja z avtom povzročala take vrtoglavice in me silila na bruhanje, da ni bilo za prenašati. Drugi večji stranski učinek nespečnost. Celo tako, da me je bilo včasih zvečer strah iti v posteljo, ker sem vedela, da ne bom mogla zaspati. Kakih 4x se je zgodilo, da sem prebedela celo noč, zjutraj pa v službo. Katastrofa. Kot tretje pa mi je zaradi zaprtja nastal hemoroid. Tukaj pa jaz pravim: ko se mi začnejo delati bule po riti, takrat pa tudi jaz odneham 🙂 Imam še eno škatlico, ki jo hranim za eno kuro na jesen oz. čez zimo. Drugače pa izgubljene kg. kar lepo držim že 2 meseca.

Ženske, ne teh stvari kupovat kr tako, zakaj mislite da so samo na recept? Jaz sem jih jemala… Pod zdravniškim nadzorstvom…. Ful stranskih učinkov… Dokler sem jih jemala sem shujšala… Ko sem pa nehala pa so prišli kg nazaj…

Delujejo pa na center v možganih… Center za lakoto… Ni nedolžna stvarca… Meni se je vrtelo, dvojni vid, nenadno potenje po obrazu, sililo me je na bruhanje… Rdečica… Tud omedlela sem par x… Jih odsvetujem… Pomagajo pa nič, oz. je učinek kratkotrajen… Izbira pa je vaša…

shera, za kratkotrajnost učinka se jaz ne bi strinjala s tabo. Oziroma učinek je trajen toliko, kolikor ga znaš nadzorovati. Jaz sem se na podlagi količine hrane v času jemanja reductila naučila določati količino hrane. V času jemanja sem res pojedla minimalno, zato so tudi šli kilogrami dol. Ko sem nehala, pa nisem zašla na svoje “predreduktilske” porcije, ampak sem dobila občutek, koliko je zadosti hrane zame. Včasih nam je požrešnežem ta presoja malo zamegljena. pojem sicer več kot v času reductila, ampak znatno manj kot pa pred njim. Ker se še naprej pazim pri hrani, učinek ostaja. Oziroma sem po tem shujšala še eno kilo. Ni veliko, je pa boljše kot nič ali da bi nazaj dobila še kakih 5 kg.

Pozdravljene! Zanima me , če ima mogoče katera za prodat Reductil tablete po možnosti 15 mg , plačam več .Prosim za odgovor

New Report

Close