Najdi forum

Obupana

Spoštovani.

Nevem če je moje tema za med to rubriko pa vseeno bi ga rada dala ven, ker so to tiče družinske medicine. Namreč problem imam z odnosom z možem ki se ima navado veliko razdajati drugim ljudem, tako da čas ko se vidiva zjutraj predno gre v službo in zvečer ko se vrne ostane samo za prepir oziroma za izražanje nezadovoljstva vsaj z moje strani in napadanja z njegove strani, nakar se mu vse to spreobrne v dretje, žaljenje, butanje z vrati in zatem se obuje in gre v svojo pisarno. Kaj je temu vzrok nemorem priti do konca je sicer nadvse ambiciozen
in vsi ostali so deležni večje pozornosti in spoštljivosti od mene, in potem sem ljubosumna na vse njih. Nevem kaj in kako naj popravim situacijo ali kaj naj naredim pa se iz obupa obračam k vam, ker še vedno verjamem da se imava rada in da bi lahko lepo se imela in živela skupaj,
Jaz sem sicer starejša od njega 5 let sem 40 in on 35 in sem mogoče zaradi tega tudi bolj občutljiva, predvsem ko so njegove stranke več ženskega spola, pred katerimi zna krasno zašarmerati.To ne bi bilo nič narobe če nebi na mojo kako pripombo on še bolj dražil in se smejal.

Hvala za odgovor.

Spoštovani!

Kot kaže, morate biti zares obupana, saj ženske ponavadi zelo dolgo navzven kažejo polepšano fasado svojega doma. Težko stresem iz rokava, pa vendar: narediti morate inventuro.

Ali vas ni morda strah, da ste ga ujela tako, kot ga sedaj lovijo druge? Ali vas ni strah vaših let? Ali se ta ljubezen tudi spolno udejanja? Ali je to sprememba ali samo nadaljevanje (izginevanje) nekega odnosa med vama? Ali vas je morda strah, da boste ostali sami, sedaj ko niste več tako mladi, kot so njegove stranke? Na koga ali kaj ste ljubosumni? Pojdite vase in sami sebi razkrijte sebe.

Zamislite si za vas ta trenutek najbolj kruto izjavo: Partner ima takega partnerja, kot si ga zasluži. Ali vi zaslužite kaj boljšega, in obratno, ali si morda on zasluži kaj boljšega, kot ste vi? Ko se ne bosta prepirala, se dogovorita o tem, da se bosta pogovorila. To slišite vsak dan pri poročilih o svetovni politiki. Neumno, preprosto in učinkovito. Ne dogovarjajta se, ko sta razgreta.

Pri sebi razčistite, kaj želite. To kar opisujete je z vaše strani prava mora. Predvsem odpišite ljubosumnost. Če ste se namenili živeti z njim na način, kot ga imate sedaj, potem je praktično vseeno, če ogovori še katero, spolno občuje z vsemi strankami., imate vi vsaj svoj mir pred njim. Pa tudi nikjer se to ne pozna. Ne trdim, da je tako prav! Ali morate živeti tako in ali morate živeti z NJIM?

Lahko se poslavlja od vas, pa ga ni zadosti v hlačah, da bi to povedal. Vprašajte ga, če želite izvedeti.

Ne obupujte, pri štiridesetih ženske šele začnejo spoznavati, kaj početi naslednjih 40 let, saj so vse dotlej večinoma tavale v kopreni prve ljubezni in družinske sreče.

Lep pozdrav do naslednje pošte!

Janko Kersnik

New Report

Close