Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Krvavitev v začetku nosečnosti

Krvavitev v začetku nosečnosti

Pozdravljeni!

Sem prav prestrašena, zato vas lepo prosim za odgovor.
Sem nekako na začetku nosečnosti- 20 dni mi “zamuja”menstruacija.

Že vse dni sem imela rahel rjav izcedek, sedaj pa naenkrat kar velik, recimo 5krat 5 cm in okolica madeža na vložku je očitno krvava.

V bolnišnico pravzaprav ne morem, ker sem sana z 2-ema predšolskima otrokoma, mož je daleč v tujini, staršev in ostalih sorodnikov nimam.

Naj grem k dež. zdravniku- na urgenco?
Kaj sploh lahko naredijo?

Kaj lahko pričakujem od te krvavitve???

Pri 1. porodu sem imela rupturo vagine in še nekaj težav, 2. otroka sem rodila s CR.

Hvala.

Spoštovani!
Na pri dežurnem zdravniku (če govoriva o splošni nujni medicinski pomoči) vas bodo najverjetneje poslali h ginekologu. Krvavitev v zgodnji nisečnosti (če je šlo za nosečnost) lahko pomeni tudi konec nosečnosti (kar se baje zgodi kar v 30% primerov). Vsekakor pa žal brez ginekološkega pregleda tega verjetno ne bo možno ugotoviti.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Prosim vas za mnenje ker sem trenutno v veliki stiski, kaj naj naredim. Zadnjo menstruacijo sem imela 20 febr. Ker jo imam redno sem ob izostanku pred kratkim naredila test nosečnosti ki je pokazal pozitivno. Potem se je pojavil izcedek, ki je bil najprej rumen, pred enim tednom pa rjav in nazadnje krvav. Pri ginekologu so potrdili da gre za nosečnost v maternici in zdravnica mi je dala tablete Dabroston in svetovala mirovanje in ponovni pregled čez 14 dni. Rekla je da se na plodu ne vidi še utripa. Ker krvavenje v 4 dneh ni ponehalo ampak se je še malo okrepilo sem šla danes k svojemu ginekologu, ki mi je pri ponovnem pregledu svetoval, da bi bilo boljše”čiščenje” in po nekaj mesecih ponovna zanositev, ker da baje velikost ploda ni ustrezna in je velika verjetnost da se to ne bo dobro končalo. Imam že dva otroka(18,14 l) vendar si želimo še enega. Ni mi znal pojasniti, zakaj je prišlo do tega. Pravi da se pač zgodi in ni z mano nič narobe in mi ne svetuje tveganja. Kakšno je vaše mnenje?

New Report

Close