Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Eno vprašanje za Vas

Eno vprašanje za Vas

Spoštovani!

Glede na to, da sem imel hujšo prometno nesrečo in so reševalcem pri mojem reševanju iz avtomobila pomagali tudi gasilci (bil sem pri zavesti) sem sedaj študiral kako hitro so se reševalci odzvali na pomoč in kako spretno so me izvlekli iz avtomobila ter mi nudili vso nujno zdravniško pomoč. Pripeljean sem bil na urgenco in lahko Vas samo pohvalim res vse osebje se je zavzelo zame.

Od nekdaj sem Vas že občudoval tiste, ki delate na urgeci saj sprejmete vse živo in tudi soočeni ste s smrtjo kar mislim, da je za vsakogar najtežje.

Spoštovani gospod zdravnik oprostite mojemu vprašnju in upam, da mi ne boste zamerili ker vas sprašujem malo bolj osebneje ampak me res resnično zanima kako se lahko recimo po 12 urnem delu na urgenci potem doma sprostite in “odklopite”?

Želim si, da bi še bilo veliko takšnih pozitivnih pisem in zadovoljstva pacientov kot sem bil sam zadovoljen z Vami.
Želim Vam uspešno in čim manj stresno delo na urgenci.

Marko

Pozdravljeni!

Po pravici povedano, daleč najbolj pomaga takle odziv, kot je vaš oziroma občutek, da je bilo nekaj dobro narejeno in pa pozitiven odziv tudi v obratni smeri. Če tega ni, meni osebno pomaga tudi intenzivno kolesarjenje na bližnji hrib, ki spravi negativno energijo iz telesa. Ker smo ljudje taki, da se prej spravimo k pisanju, kadar nas kaj razjezi kot pa razveseli, smo pozitivnih odzivov veseli še toliko bolj!
Lep pozdrav in čim manj stikov z omenjenimi službami!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close